2777
2789
عنوان

ی سوال

134 بازدید | 19 پست

خانما قدتون تا چند سالگی رشد کرد?من قدم تقریبا 170هست و هجده سالمه یعنی بیشتر از این رشد میکنم?شما تا چند سالگی رشد کردید .دوست دارم یه دو سه سانت بیشتر بشم😞

جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک

من تا ۱۸ فک کنم

ان تیم ۳/۴بوده شاید امینوسنتز بشممم😔😔دعا کنید نی نی مو😘😘😢لطفایک صلوات محمدی پسند واسه نی نی ام بفرسین بعد از دوسال مبارزه با تنبلی تخمدان نی نی دارشدم اونم با امپول😢😢

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من تا ۱۸ فک کنم

عه 😣میگن دیگه بعد پریودی قد تا دو سه سانت بیشتر رشد نمیکنه منم بعد پریودیم دو سه سانت بیشتر قد نکشیدم شما چطور?

جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک

فکرکنم18 قدمم الان180

همسرم من اخم   تورابه خنده   کسی عوض نمیکنم   حتی نداشته هایت راباداشته های کسی عوض نمیکنم من تارموی توکه هیچ حتی خاطراتت رابا هیچکس عوض نمیکنم   تاابدتوقلبمی                مامان دوتا گل پسرم آقا امین و آقا اهورا عشق های مامانی هستید  

من ۲۳ هستم قد هم ۱۶۰ همین بسه دیگه دختر میخوای بری آسمون؟

با سرد شدن هوا،جن ها بیشتر به سمت منابع گرمایی داخل خانه ها کشیده میشوند و لذا احتمال دیدنشان در کنار بخاری و شوفاژ بیشتر میشود و صدای ترق تروقی که گاهاً از این وسایل شنیده میشود،ناشی از برخورد سُمشان به این وسایل است،لذا شب ها سعی کنید به وسایل گرمایشی خیره نشوید.با تچکر😈🤓😝🤣🤣🤣🤣
حرکات کششی کار کن . کلسیمم بخور حالا یا شیر و امثالهم.

از بس کش اوردم احساس میکنم ی دونفر دارن میکشنم 😥ماهیچه هام ترکید راه دیگه ای نیست?قرص و شیر هم زیاد میخورم