دوستای گلم میخوام برای اولین بار کمپوت سیب درست کنم دستور تو اینترنت دیدم ولی نمیدونم کدوم بهتره لطفا هرکسی تجربه این کارو داره دستورش رو کامل بهم بده .. ممنونم
اگر کسی را یافتی 👀 که در لبخند غمت را دید !!!!! در سکوت حرفت را شنید !!! و در خشم ؛ محبتت را فهمید!!! بدان که او بهترین دارایی توست
سیب پوست کردم وریز کردم با اب و شکر ریختم تو قابلمه گذاشتم جوش بخوره ابش ک کم شد سیب هم نرم تر شد در اخر گلاب و وانیل ریختم و 5 دقیقه بعدش هم خاموش کردم
با آن همه دلداده ، دلش بستهی ما بود !ای من به فدای دل دیوانه پسندش ..
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من تو اینترنت دیدم . ولی مواد اولیه ها متفاوت یکی قبلش تو آب و سرکه زده یکی آبلیمو .یکی توش زعفران و گلاب زده یکی نزده خلاصه موادها متفاوت نمیدونم کدوم بهتره 🤔
اگر کسی را یافتی 👀 که در لبخند غمت را دید !!!!! در سکوت حرفت را شنید !!! و در خشم ؛ محبتت را فهمید!!! بدان که او بهترین دارایی توست