2777
2789
عنوان

کدبانو ها کمک لطفا🤗

146 بازدید | 11 پست

دوستای گلم میخوام برای اولین بار کمپوت سیب درست کنم دستور تو اینترنت دیدم ولی نمیدونم کدوم بهتره لطفا هرکسی تجربه این کارو داره دستورش رو کامل بهم بده .. ممنونم

اگر کسی را یافتی  👀 که در لبخند غمت را دید !!!!! در سکوت حرفت را شنید !!! و در خشم ؛ محبتت را فهمید!!! بدان که او بهترین دارایی توست 

سیب پوست کردم وریز کردم با اب و شکر ریختم تو قابلمه گذاشتم جوش بخوره  ابش ک کم شد سیب هم نرم تر شد در اخر گلاب و وانیل ریختم و 5 دقیقه بعدش هم خاموش کردم

با آن همه دلداده ، دلش بسته‌ی ما بود !ای من به فدای دل دیوانه پسندش ..    

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سیب رو پوست بگیر هسته هاشو دربیار بعد بزار با شکر و یکم آب بپزه یه کوچولو گلابم بریز 

آدم‌هایی که هیچوقت حوصله ندارند، بیشتر از همه انتظار کشیده‌اند و چه سخت میگذرند روزهای انتظار...
منم دوس دارم بدونم

من تو اینترنت دیدم . ولی مواد اولیه ها متفاوت یکی قبلش تو آب و سرکه زده یکی آبلیمو .یکی توش زعفران و گلاب زده یکی نزده خلاصه موادها متفاوت نمیدونم کدوم بهتره 🤔

اگر کسی را یافتی  👀 که در لبخند غمت را دید !!!!! در سکوت حرفت را شنید !!! و در خشم ؛ محبتت را فهمید!!! بدان که او بهترین دارایی توست 
سیب پوست کردم وریز کردم با اب و شکر ریختم تو قابلمه گذاشتم جوش بخوره  ابش ک کم شد سیب هم نرم تر ...

عزیزم امتحان شدس 

خواسی عکسم میدم نتم کمه فقط

من تو اینترنت دیدم . ولی مواد اولیه ها متفاوت یکی قبلش تو آب و سرکه زده یکی آبلیمو .یکی توش زعفران و ...

اره هر غذایی تو اینترنت چن مدل دستور داره ک ادم نمیدونه کدومش بهتره

...

سیب پوست کردم وریز کردم با اب و شکر ریختم تو قابلمه گذاشتم جوش بخوره  ابش ک کم شد سیب هم نرم تر ...

یعنی قبلش تو آب و سرکه یا آب و آبلیمو نزنم ؟ نوشته بود واسه اینکه سیب سیاه نشه و تغییر رنگ نده چند دقیقه بزارین تو سرکه یا آبلیمو ؟

عزیزم امتحان شدس  خواسی عکسم میدم نتم کمه فقط

ممنون خانوم گل .... عزیزم میگم گلاب و وانیل الان ندارم بدون اونا بی مزه میشه یا خیلی تاثیر نداره صبر کنم فردا درست کنم که بخرم ؟ 

یعنی قبلش تو آب و سرکه یا آب و آبلیمو نزنم ؟ نوشته بود واسه اینکه سیب سیاه نشه و تغییر رنگ نده چند د ...

نه عزیزم نذاشتن

ممنون خانوم گل .... عزیزم میگم گلاب و وانیل الان ندارم بدون اونا بی مزه میشه یا خیلی تاثیر نداره صبر ...

خودم درست نکردم ، دوستم درست کرده بود ، بهتره بزنی بنظرم 

خودم درست نکردم ، دوستم درست کرده بود ، بهتره بزنی بنظرم 

مرسی عزیزدلم . لطف کردی جواب دادی 😍