2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خب ته دیگه برنج کلا 

روغن بریز کف قابلمه داغ که شد دو کفگیر برنجتو بریز فشار بده دو دقیقه بصبر،باقی برنجتو بریز

فقط 23 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پرندگانی که در قفس به دنیا آمده اند….                                    پرواز را یک بیماری میدانند…🕊
خب باز نمیشه اصن نمیدونم چقد باید برنج بمونه تا ته دیگ بشه😄

نیم ساعت تا چهل وپنج دقیقه

فقط 23 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پرندگانی که در قفس به دنیا آمده اند….                                    پرواز را یک بیماری میدانند…🕊

یکم ارد توی اب حل کن نمک و فلفل هم بزن. و زرد چوبه. بعد روغن بریز توی قابلمه که گرم بشه بعد اون محلول رو بریز کف قابلمه بعد برنج بریز. من عاشقشم. عالی میشه. شعله هم کم کن که نسوزه

تهش کنجد بپاش  روغن به حد کافی بریز و از قابلمه گرانیتی استفاده کن  سیب زمینی و کاهو و نو ...

اره  کلا مارک دسینی هست خارجی ایرانیا نیست ولی نمیشه . میگم چن دقه صبر کنم تا ته دیگ به خودش بگیره؟

اره  کلا مارک دسینی هست خارجی ایرانیا نیست ولی نمیشه . میگم چن دقه صبر کنم تا ته دیگ به خودش بگ ...

اگر ته دیگ طلایی میخولی برنج که دم کشیده در حد چهاردقیقه شعله رو بکش بالا تا خوب دربیاد 

پلوپز هم که خودش استاد ته دیگه قشنگ در میاره کاریش نمیخواد بکنی.قلقش میاد دستت اصلا کاری نداره

حال متکلم از کلامش پیداست