2777
2789
عنوان

بچه ی 2ساله غرغرو و لجباز

258 بازدید | 10 پست

سلام.پسرم 2سال 1ماهشه،تازگی ها نزدیک2-3هفته خیلی لجباز شده هرچی میخاد باید بهش بدی وگرنه جیغ میکشه و گریه میکنه گاهی میزنه. سر هرچی ام بهونه میگیره غر میزنه....این حالتش تو این سن طبیعیه??

با کیفیت ترین کاغذدیواری ، پوستر ، پارکت ، سقف کشسان و... با قیمت مناسب.                                    ایدی تلگرام : Miss_fathali

کاملا طبیعیه الان سن لج بازی و تقلیده

یکی تو بیست و سه سالگی ازدواج می‌کنه و اولین بچه شو ده سال بعد به دنیا میاره، اون یکی بیست و نه سالگی ازدواج می‌کنه و اولین بچه شو سال بعدش به دنیا میاره. یکی بیست و پنج سالگی فارغ التحصیل می‌شه ولی پنج سال بعدش کار پیدا می‌کنه، اون یکی بیست و نه سالگی مدرکشو می‌گیره و بلافاصله کار مورد علاقه شو پیدا می‌کنه. یکی سی سالگی رئیس شرکت می‌شه و در چهل سالگی فوت می‌کنه، اون یکی چهل و پنج سالگی رئیس شرکت می‌شه و تا نود سالگی عمر می‌کنه.تو نه از بقیه جلوتری نه عقب تر. تو توی زمان خودت زندگی می‌کنی؛ پس آروم باش، از زندگی لذت ببر و خودت را با دیگری مقایسه نکن

چون هم گریه مکنه جیغ میکشه بهش میدی عادت کرده ..میدونه چطور ازتون چیزی بگیره ...اما بعضی بچها مثل پسر خودم از روزی ک از شکمم اوردنش بیرون جیغ زد گریه مکرد تا الانکه ۵سالشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کاملا طبیعیه الان سن لج بازی و تقلیده

اخه دیگ خ داره اذیت میکنه...تا کی ادامه داره?? راهی برا اینکه زودتر این دوره رو تموم کنه نیست??

با کیفیت ترین کاغذدیواری ، پوستر ، پارکت ، سقف کشسان و... با قیمت مناسب.                                    ایدی تلگرام : Miss_fathali

آره زمان خودشناسی استقلال طلبی شما فکر میکنی داره لجبازی میکنه

محبت کن ولی قاطع هم باش

روزی ۱ساعت ببرش خانه اسباب بازی واسش خیلی خوبه

در تاریخ9/9/99بهترین اتفاق زندگی من افتاد🙏🌺
وای دقیقا مث پسرمن با دستاش میزنه تو صورتش یک چیزی ندی بهش میاد میزنتت جیغ میکشه  وسایل پرت میک ...

خیلی بده....ادم اعصابش میریزه بهم

وای پسرمنم یک سال ویازده ماهشه همش جیغ میزنه وگریه میکنه هرچی میخواد باید بهش بدیم وگرنه اینقد جیغ م ...

واااای....ینی حداقل تا 10ماه دیگ ادامه داره برا پسرمنم

واااای....ینی حداقل تا 10ماه دیگ ادامه داره برا پسرمنم

اخخخ....فک کردم نوشتی 2سال11ماه