سلام یه راهنمایی میخواستم ازتون شوهرم معتاد به قرص ترامادول امروز فهمیدم ماه اخر بارداری هستم چند روز دیگه زایمان میکنم به نظرتون چیکار کنم؟سر دو راهی موندم به خانوادم بگم یا نه؟الان موقع گفتنش هست یا نه
ترامادول رو برای دیر انزالی هم میخورن یا کسایی که تریاکو ترک کردن هم تجویز میشه .اصولا هم عطاری ها دارن یعنی به نوبه خودش نشانه اعتیاد نیست مصرف غلطش اعتیاد میاره یه چیزی مثل ژلوفن
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
عزیزم بهترین راه توی این مواقع اینه به روش نیاری و غیر مستقیم بگو .مثلا اگه جای قرصشو میدونی ببین مصرفش تا چه حدیه مشاوره برو راهکار بگیر یعنی حتی فعلا به روی خودشم نیار
کم کم با کمک هم رفعش کن مثلا برین دکتر .یکم تو اینترنت راجع بهش تحقیق کن مستند ببین راجع بهش بعد به کمک هم بزارش کنار .به هیچ کسم نگو .چون میگه چند وقایه حتما تفننی استفاده کرده .
ببین نخوره چه حسی بهش دست میده تا جه حد تو مصرف جلو رفته
بهم گفت که چون تو باردار بودی و باهات رابطه نداشتم اینو میخوردم که میل جنسیم کم بشه اخه حرفش غیر قاب ...
عزیزم قرار نیست به روش بیاری شاید واقعا به همین دلیل سمتش جذب شده شما جوری رفتار کن که مثلا قبول کردی بعدش بیا از لحاظ جنسی تامینش کن مثلا بگو تو هر وقت نیاز داشتی بگو از این به بعد رابطه اشکال نداره و از این حرفا
حس میکنم دارم خفه میشم اصلا ذهنم انگار از کار افتاده چه جوری بهش اعتماد کنم دوباره؟اخه قبل این موضوع فهمیدم سیگار میکشه که اونموقع کمکش کردم که کم کم کمش کنه ولی الان احساس میکنم نمیتونم دوباره بهش اعتماد کنم از کجا بفهمم بعدش دنبال چیز دیگه ای نمیره؟