2777
2789

یه ساعت پیش با شوهرم بحثمون شد بعد اون رفت بخوابه،صدای خروپفش میومد،انقد ازش ناراحت بودم که از ته دل ارزو میکردم بمیره،یهو صداش قطع شد،به خودم اومدم دیدم از تصور اینکه مرده دارم میخندم...

خیلی ناراحت شدم،فکرشم نمیکردم یه روز واسه یکی ارزوی مرگ بکنم و از مردنش خوشحال شم...حالم بد شد از خودم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره اما بعدش پشیمون شدم از خدا خواستم هرچی سرم اورده سرش بیاره😒

خدایا تا پاکم نکردی... خاکم نکن..😔😔😔باردار نیستم تیکر رسیدن ب خواسته هامه البته امیدوارم همینطور بشه 😍😍برام دعا کنید اونی ک میخوام بشه الهی فداتون بشم ❤❤
اصلا پشیمون نیستم😭

خخخخخ دیوونه 

خدایا تا پاکم نکردی... خاکم نکن..😔😔😔باردار نیستم تیکر رسیدن ب خواسته هامه البته امیدوارم همینطور بشه 😍😍برام دعا کنید اونی ک میخوام بشه الهی فداتون بشم ❤❤
هرچی میخوام به خوبیاش فک کنم باز ته دلم میگم بمیره راحت شم از دستش...

مطمئنی راحت میشی؟ چرا عوض خدای نکرده مردنش ارزوی درست شدنشو نمیکنی هزاریم راحت شی ابجی زن بیوه تو جامعه الان ما جایگاه خوبی واسش نیس😔😔

مطمئنی راحت میشی؟ چرا عوض خدای نکرده مردنش ارزوی درست شدنشو نمیکنی هزاریم راحت شی ابجی زن بیوه تو جا ...

درست نمیشه،چون هرچی من رشتم میاد مامانش برام پنبه میکنه،هیچ جوریم نمیتونم با خانواده اش قطع رابطه کنم،یعنی در این بهت بگم که مامانش واسه وابسته نگه داشتنش کم مونده شیرش بده...باباشم همش بهش قرض میده که به خاطر پول بله قربان گوش باشه