ببخشید ولی این ھمہ اسم قشنگ ھس گناہ دارہ اون بچہ مگہ رو بچہ گربہ داری اسم میذاری خیلللللئ ببخشیدا ول ...
چرا باید خجالت بکشه؟ اسمایی که پیشنهاد دادم معنی دارن تلفظشونم قشنگه فقط چون عامه نیستن ممکنه بخاطر یه سری مسایل که تو جامعه عرفه به سخره گرفته شه اونم تا ده بیس سال دیگه از نظرفرهنگی خیلی خیلی از الان جامعه مون جلوتره
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
💞صلوات💞 برای رهاااایی از کرونا 💞💞سرم به سنگ نخورد ... سنگو زدن به سرم ...😔 فقط یه روزی، یه جایی، یه جوری ، یه کسی حتما میشه فقط صبر داشته باش دختر🔥🔥بدی هات خوبی ها تو از یادم برد😔 عشق یعنی حسرت پنهان دل زندگی در گوشه ویران دل 🌸🍀🌸 دنیااای ما با عشق درگیره ❤🌺❤🌺 با تو آرام و بی تو پریشان و ... دل که هوایی شدنش دست خودش نیست .... 😉😉😉 ناب و گیرایی گر چه نمی دانی 🥰🥰🥰