2777
2789
عنوان

اين كليپ قلبمو لرزوند

469 بازدید | 36 پست

https://www.instagram.com/p/BoqstWLFWy-/?utm_source=ig_share_sheet&igshid=3cnlo1pos6da

كودكي از خدا پرسيد اگر سرنوشتمون از قبل نوشته شده پس چرا ارزو كنيم خدا لبخندي زد و گفت شايد تو چند تا ورقش نوشته باشم هر چي ارزو كنه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

افرین ب غیرتش عزیزم اونجاک تعظیم کردبراش اوففف اونوقت بچهاایرانی

جایی هست که جز من هیچ کس نمیتواند آن را پر کند.کاری هست که جز من هیچ کس قادر به انجامش نیست.💪💪💪💪💪

ببینم؟

قلبم نلرزه یهو؟😐درمورد چیه؟😯

اسرار ازل را نه تو دانی و نه من                                 وین حرف معما نه تو خوانی و نه من                       هست از پس پرده گفتگوی من و تو                            چون پرده برافتد ، نه تو مانی و نه من                            📖 #ترانه_های_خیام                                              ✍🏻#صادق_هدایت
درباره چیه؟من دل ندارم هر چیزی رو ببینم اعصابم از بعضی چیزا مخصوصا کودک آزاری و حیوون آزاری تا یه مد ...

ن دراین باره نیس ببین حتما

جایی هست که جز من هیچ کس نمیتواند آن را پر کند.کاری هست که جز من هیچ کس قادر به انجامش نیست.💪💪💪💪💪

وااای😭😭😭😭😭😭😭عزیزم. چقدررررر قشنگ بود. درود ب شرفش

لالا لالا بخواب دنیا خسیسه واسه کمتر کسی خوب مینویسه یکی لبهاش همیشه غرق خندس یکی چشماش تو خوابم خیسه خیسه💔
درباره چیه؟من دل ندارم هر چیزی رو ببینم اعصابم از بعضی چیزا مخصوصا کودک آزاری و حیوون آزاری تا یه مد ...

نه، راجب یه پیرزن دست فروشه که یه خواننده میاد بهش کمک کنه تا بساطش رو بفروشه(چیز آزار دهنده ای نیس) 

نترسم که با دیگری "خـو" کنی                                     تــو با من چه کردی که با " او" کنی... 🙂💔