2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ربطی ب کارمند بانک بودن نداره.

بعصی مردها شخصیتشون جوریه که نمیتونن بپذیرن زن برا خودش پولی داشته باشه

فوق لیسانس مشاور و روانشناس  ۱۵ سال سابقه تدریس و مشاوره فارغ التحصیل دانشگاه شهید بهشتی❤😊

چهار تا زنداییام شوهرشون کارمنده بانکن.دستشون ب دهنشون میرسه همیشه هم زناشون پول تو دستشونه

😘😘😘خدای مهربون عشقم و ثمره ی عشقم راخودت واسم حفظ کن    تیکر تولد دوسالگی دخترمه.
به کارمند بانک بودن نیست به دل بزرگ داشتنه😂😂

میگی دل بزرگ!بخدا شوهرم اینقد دستو دل بازه ولی تامن بهش میگی ماه 100تومن بهم بده میگه هروقت چیزی لازم داشتی بهت ندادم مگه انگار زور بهش داره ماهیانه بده اینقد بدش میاد واقعا نمیفهممش

من فقط اومدم بگم خوش به حالشون بهترین شغله واقعا

چه تصوری ازین شعل دارید؟

من برادرم کارمند بانکه والا زندگی ش خیلی معمولیه.

خیلیییی معمولی.تو کارش هم خیلی خوب هست.

این چیزا مال قدیم بود

میگفتن بانکی ها خوبن. کارمند هواپیمایی خوبن. شرکت نفتی ها خوبن

الان فقط بعصی از شرکت نفتی ها که تو مناطق حفاری هستن خوبن . اونم بعصی هاشون

فوق لیسانس مشاور و روانشناس  ۱۵ سال سابقه تدریس و مشاوره فارغ التحصیل دانشگاه شهید بهشتی❤😊
چهار تا زنداییام شوهرشون کارمنده بانکن.دستشون ب دهنشون میرسه همیشه هم زناشون پول تو دستشونه

وا خب بگو داییام کارمنده بانکن. چرا میپیچونی😄

لالا لالا بخواب دنیا خسیسه واسه کمتر کسی خوب مینویسه یکی لبهاش همیشه غرق خندس یکی چشماش تو خوابم خیسه خیسه💔
چه تصوری ازین شعل دارید؟ من برادرم کارمند بانکه والا زندگی ش خیلی معمولیه. خیلیییی معمولی.تو کارش ...

دقیقا ما هم کارمند بانک داریم عین کارمندای دیگن پولای بانکو که نمیارن خونه 😂فقط پول زیاد میبینن هر روز 😂

کارمندای بانک چقدر پول میگیرن. خیلی برام سواله

من ۲سال پیش یه خواستگارداشتم کارمندبانک بود میگفت ۱ملیون ۳۰۰اماتازه رفته بود سرکار همزمان درسم میخوند میگف مدرک ک بالاترباشه حقوقم بیشترمیشه

تموم دنیا یک طرف تو یک طرف عزیزم
میگی دل بزرگ!بخدا شوهرم اینقد دستو دل بازه ولی تامن بهش میگی ماه 100تومن بهم بده میگه هروقت چیزی لاز ...

خب همسر منم وقتی بهش میگم ماهیانه

میگ من ک دارم روزانه بهت میدم😆

هروقت چیزی لازم داشته باشم میده بهم پول

هرکس که بیشتر سپاسگزار باشد بیشتر دریافت میکند،و به وفور نعمت میرسد هرکس که سپاسگزار نباشد، حتی چیز اندکی هم ک دارد از او گرفته میشود