2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خواهرم میخورد واسه زانو درد البته جونه ها 26سالشه از بس درس میخوند ومینشست زانو درد گرفته بود ولی بدیش این که اشتها رو زیاد میکنه 

چاق شده یکم

قد ۱۶۷ وزن شروع:۸۸/۵۰۰  وزن فعلی77/300.  هدف اول ۷۴. هدف دوم۷۱       هدف سوم۶۹   هدف چهارم ۶۵  هدف پنجم ۶۲
دکتر بهش داده بود؟ جند وقت خورد؟

بله عزیزم دکتر ارتوپد براش نوشته بود 1ماه خورد خیلی بهتر شده بود الانم کمترش کرده ولی خب میگم چاق شده

قد ۱۶۷ وزن شروع:۸۸/۵۰۰  وزن فعلی77/300.  هدف اول ۷۴. هدف دوم۷۱       هدف سوم۶۹   هدف چهارم ۶۵  هدف پنجم ۶۲
بله عزیزم دکتر ارتوپد براش نوشته بود 1ماه خورد خیلی بهتر شده بود الانم کمترش کرده ولی خب میگم چاق شد ...

چه خوب،خیلی دوس دارم بخرم بخورم ،لاغرم هستم،از طرفی میترسم بدون تجویز دکتر بخرم بخورم😐😐😐😐

دکتر به من گفت  حتما بخور ولی چندشم میشه،از  امروز قرار بخورم،چطوری بخورم؟ هر روز؟

پای.مرغ قسمتی که انگشتاشه قشنگ بشورش اصلا چندشت نشه بعد با یه مقدار آب که روشونو بپوشونه و دارچین و هویج و سیر و پیاز و زردچوبه و کمی نمک بذار خووووووب بپزه زیرشو زیاد نکن

وقتی دیدی کامل له له له شده از صافی فشار بده رد شه که عصارش دربیاد 

من همینطور خالی میخوردم بالیمو تازه 

اگ خواستی میتونی بریزی رو کته بخوری یا سوپ درست کنی یا تلیتش کنی

من ظهروشب فقط همینو میخوردم

آنکه اسب داشت غبارش فرو نشست، امان از گرد سم تازه خر خریده ها
پای.مرغ قسمتی که انگشتاشه قشنگ بشورش اصلا چندشت نشه بعد با یه مقدار آب که روشونو بپوشونه و دارچین و ...

وای چه خوب،مرسی فروغ جون، یجوری توضیح دادی دورادور انگیزم رفت بالا ،پس حتما درست میکنم،ایشالا که نتیجه بده،مرسی عزیزم🤗🤗🤗🤗🤗🤗

وای چه خوب،مرسی فروغ جون، یجوری توضیح دادی دورادور انگیزم رفت بالا ،پس حتما درست میکنم،ایشالا که نتی ...

ای جانم

فداتشم حتما نتیجه میده درست کن بخور😚

آنکه اسب داشت غبارش فرو نشست، امان از گرد سم تازه خر خریده ها
 چه خوب،خیلی دوس دارم بخرم بخورم ،لاغرم هستم،از طرفی میترسم بدون تجویز دکتر بخرم بخورم😐😐😐😐

واسه چی زانو درد داری یا مفاصلت درد میکنه؟

برای کلیه وکبد کلا هر دارویی بده ها دوس داری چاق شی 

پیتزا ،سیب زمین سرخ کرده تنقلات پفیلا اینا رو بخور تا چاق شی چرابا قرص اخه دختر خوب

واسه چی زانو درد داری یا مفاصلت درد میکنه؟ برای کلیه وکبد کلا هر دارویی بده ها دوس داری چاق شی  ...

نه اتفاقا دوس ندارم چاق بشم، ولی چون لاغرم3،4 کیلو اشکال نداره قدم 160 وزنم 50،گردن آرتروز دارم.ولی دکتر قرص بهم نداده،

دکتر ارتوپد برای مامانم گلوکزآمین کارن و تجویز کرده بود تقربیا دو ماه مصرف می کرد زود اثرش و نشون دا ...

آره اتفاقا پدرم من هم از گلوکز آمین های شرکت کارن برای زانو دردش استفاده می کرد . خیلی راضی بود . هم قیمتش مناسب بود هم اثربخشی زیادی داشت.