2777
2789
عنوان

چرا تاوقتی که ندارنت برات میمیرن؟

257 بازدید | 26 پست

برام سواله شش سال شوهرم اومد خواستگاریم وجواب رد شنید هرروز بیشتر ازقبل دوسم داشت.الان دوسال از عروسیمون میگذره.دوسم داره خیلیم دوسم داره ولی دیگه مثه قبل بروز نمیده مخصوصا ازوقتی که نی نیمون به دنیا اومده.حس میکنم برای مردا باید دست نیافتنی باشی.همین که بهت برسن خیالشون راحته از داشتنت.کمتر زنگ میزنن کمتر پیام میدن.کمتر محبت میکنن.واسه گوشیش واسه دوستاش بیشتراز من وقت میزاره.کاش تا ابد دوست میموندیم

فکر کنم برا همه ادما اینجوری باشه نه صرفا مردا 

میگم زشت نیست یه اقایی هزار و اندی ساله منتظره ۳۱۳ نفره؟😔😔😔 .... روزی میاید از سوی مهربانی ... بیاین همگی دعا کنیم تا زودتر بیاد ... الهم عجل لولیک الفرج ... 

تو هم زیاد بهش محل نده دوباره میفته دنبالت

🌾برای ظهور آقامون امام زمان ع صلوات🌾هرکس میخواد براش آیه الکرسی بخونم منو تگ کنه🌹 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجه 🌹

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ن این نیست مدل دوستداشتنش فرق کرده مردا بعد پدر شدن یه خورده از لحاظ احساسی دچار بحران میشن وگرنه دوستداره حتما مدلش مث سایق نیس چون تو دیگ اون دختر سابق نیستی مامان بچشی

امروزی جوری بغلم کن 💑انگار ک فردا میمیرم....فردا چطور ؟فردا جوری بغلم کن انگار ک از مرگ برگشتم😍

آخه الان مسئولیتشون بیشتره و فکرشون درگیره کاره‌.ولی معمولا مردا بعد ازدواج سعی مبکنن با عمل احساسشون رو بروز بدن مثلا میگن همینکه کار میکنیم که پول بیارم و تو خرج کنی لذت می‌برم این یعنی محبت به تو یا اینکه میشینیم سیر دسپختت رو میخورم یعنی خیلی دوست دارم.کلا باید دونه دونه بهش بگی یا بپرسی که دوسم داری یا بهم فلان جمله عاشقانه رو بگو من خوشم میاد اینجوری دیگه.سخت نگیر 

ی دفعه دوس پسرم ازم پرسید چند درصد دوسم داری من ساده حقیقت رو گفتم صد درصد. بعدش گفتم تو چی؟ گفت ۸۰ درصد. ناراحت شدم واقعا. گفتم پس بقیه اش؟ گفت میخوام واسه اون ۲۰ درصد تلاش کنی، اگه بگم صد درصد ک دیگه تمام. ببین همه ی آدما وقتی ی چیزی بدست میارن همینن. 

ن این نیست مدل دوستداشتنش فرق کرده مردا بعد پدر شدن یه خورده از لحاظ احساسی دچار بحران میشن وگرنه دو ...

درسته خودشم میگه الان ازقبل بیشتر دوسم داره ولی من الات خیلی بیشتر از قبل بهش احتیاج دارم

آخه الان مسئولیتشون بیشتره و فکرشون درگیره کاره‌.ولی معمولا مردا بعد ازدواج سعی مبکنن با عمل احساسشو ...

اخه سخته همش یه طرفه پاپیش بزاری و محبت گدایی کنی

درسته خودشم میگه الان ازقبل بیشتر دوسم داره ولی من الات خیلی بیشتر از قبل بهش احتیاج دارم

معلومه عزیزم بیشتر دوستداره شک نکن .زمان بده بهش مطمن باش ک این شرایط جدیدی ب وجود اومده گذراس فقط باید سعی کنی ب نحوی بهش بفهمونی ک چ قد بیشتر ب وجودش نیازمندی 

امروزی جوری بغلم کن 💑انگار ک فردا میمیرم....فردا چطور ؟فردا جوری بغلم کن انگار ک از مرگ برگشتم😍
ی دفعه دوس پسرم ازم پرسید چند درصد دوسم داری من ساده حقیقت رو گفتم صد درصد. بعدش گفتم تو چی؟ گفت ۸۰ ...

عزیزم همسر بحثش متفاوته 

معلومه عزیزم بیشتر دوستداره شک نکن .زمان بده بهش مطمن باش ک این شرایط جدیدی ب وجود اومده گذراس فقط ب ...

ممنون از نظرت. کاش جنس زنم مثله مرد عقلش به احساساتش ارجحیت داشت