2777
2789
عنوان

خیییلییی ذوق دارممممم

| مشاهده متن کامل بحث + 484 بازدید | 28 پست
هشت ماه عزیزم

راحت باردار شدی یا دکتر رفتی؟

راستش من هیچ رابطه مشکوکی نداشتم 

جز یک بار که جلکگیری طبیعی داشتیم از اونم مطمعنم 

ولی الان یه هفتس که پریودم عقب افتاده و بی بی هم منفی بود 

عقب افتادن پریود سابقم زیاده   شده حتی ۱ ماه پریود نمیشم 

بازم حس حاملگی کاذب بهم دست داده 

دل مرنجان که ز هر دل به خدا راهی هست 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ان شالله.شما طبیعی باردار شدین یا با قرص؟؟

طبیعی ، ولی دارو میخوردم اینوفولیک میخوردم واسه تحریک تخمدانه ، ولی بیشتر بخاطر عکس رنگی بود که گرفتم دقیقا همون ماه باردار شدم

🌼خدایا🌸 نی نی مو به خودت سپردم❤لطفا برای سلامتی نی نی یه صلوات بفرستین 🌼😘
استرس اینو دارم که یهو خارج رحمی نباشه ، الان اینش معلوم نیست یعنی?

نه بابا من ۷ رفتم گفت قلب تشکیل نشده کلی استرس داد که یه هفته دیگه سونو بده تشکیل نشد سقط کن منم گفتم باشه چشم.... دیگه نرفتم پیشش حدود هفته ۱۱ بود رفتم یه دکتر دیگه ... فقط استرس میدن

برای سلامتی نینیم صلوات میفرستین؟
راحت باردار شدی یا دکتر رفتی؟ راستش من هیچ رابطه مشکوکی نداشتم  جز یک بار که جلکگیری طبیعی دا ...

بی بی چک خیلی درسته ، اطمینان کن بهش

طبیعی ، ولی دارو میخوردم اینوفولیک میخوردم واسه تحریک تخمدانه ، ولی بیشتر بخاطر عکس رنگی بود که گرفت ...

چه خوب.خداروشکر.دعا کن واسم توروخدا

من ریخته ایم در رگ تو شیره جان....هی چرخ بزن در من و دل را بتکان.....این هم نفسی چه حس و حالی دارد....در پیکر من دو قلب دارد ضربان💛💙  
نه بابا من ۷ رفتم گفت قلب تشکیل نشده کلی استرس داد که یه هفته دیگه سونو بده تشکیل نشد سقط کن منم گفت ...

واااا چه بد میگن به آدم ، انگار نه انگار آدم کلی منتظر بوده

چه خوب.خداروشکر.دعا کن واسم توروخدا

ایشالا به حق همین ماه های عزیز خدا دست خالی برت نگردونه

کلا چون فعلا بچه نمیخوایم همش ترس دارم از حاملگی اصلا حتی شرایط روحی مادر شدن هم ندارم فعلا

ایشالا هرچی خیره برات همون شه عزیزم

ایشالا به حق همین ماه های عزیز خدا دست خالی برت نگردونه

ان شالله🙏🙏🙏ممنون از دعای خیرت مهربون.اگه باردار بودم بت خبر میدم.تایپیکتو ذخیره میکنم

من ریخته ایم در رگ تو شیره جان....هی چرخ بزن در من و دل را بتکان.....این هم نفسی چه حس و حالی دارد....در پیکر من دو قلب دارد ضربان💛💙  
ان شالله🙏🙏🙏ممنون از دعای خیرت مهربون.اگه باردار بودم بت خبر میدم.تایپیکتو ذخیره میکنم

خیلی خوشحال میشم ❤ خوش خبر باشی 

توام دعا کن قلب نی نی من خوب باشه

خیلی خوشحال میشم ❤ خوش خبر باشی  توام دعا کن قلب نی نی من خوب باشه

ان شالله قلب کنجدت میزنه.وقتی صدا قلب کوچکشو شنیدی واسه همه ک منتظرن دعا کن