2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کمک گرفتن از نیروی مطلق کائنات یا به زبان ساده،خداوند

به طور بی واسطه و مستقیم. فقط باید مراقب  باشید که ذر این راه از افراد مطمئن استفاده کنید و گیر دست شیادان نیفتید.

مثلا مادر خودم برای درمان پادرد گیر یه آدم شیاد افتاد و نه تنها درمان نشد بلکه انواع بیماری های ریه و قلب و ... هم گرفت الان داره به سختی درمان می کنه.

این در حالیه که دوستم تتومور مغزی داشت و با ارتباط با یک فرد آگاه سر دو هفته کلا درمان شد

ای خدا بالاسری سیل زیر پا کن                                زینه خوب و میره لیش ز هم سوا کن🤷‍♀️
کمک گرفتن از نیروی مطلق کائنات یا به زبان ساده،خداوند به طور بی واسطه و مستقیم. فقط باید مراقب &nbs ...

فرادرمانگر های شیاد با به کار گیری اجنه و نیرو های منفی ،از جانب شیطان قدرت میگیرند و هر چه انسان های صالح رو به بیماری دچار کنن شیطان قدرتشون رو زیاد می کنه

ای خدا بالاسری سیل زیر پا کن                                زینه خوب و میره لیش ز هم سوا کن🤷‍♀️
پیدا نمیشه توو تلگ رامم میشه شمارشو بدید

تلفن ندارم عزیزم

یا آیدی خودتونو بمن بدید براتون میفرستم اونجا.

یا اینکه یدونه @ اول اون آیدیه بذارید و توی پیامهای تلگرم برای خودتون بفرستیدش. بعد روش که کلیک کنید باز میشه

ممنون یعنی چجوریه  همون انرژی درمانی یا دارو یا دعا؟!

انرژی درمانی و ... نیست. فرا درمانیه. یعنی فرا تر از هر روش درمانی که تاکنون بوده. حالتاش مثل دقیقا مدیتیشن هستش. و آدم وصل میشه به نیروی لا یزال الهی و مطمئنا دست پر باز میگرده این در صورتیه که همه چیز رو بسپا ری دست خدا و شک نیاری به دلت.

یا من اسمه دوأ و ذکره شفا

کمک گرفتن از نیروی مطلق کائنات یا به زبان ساده،خداوند به طور بی واسطه و مستقیم. فقط باید مراقب &nbs ...

سلام دوست عزيز بنده درخواست دوستي دادم خوشحال ميشم قبول كنيد،سوال داشتم ازتون در مورد دوستتون كاملا خوب شدن چون خودم توده تو رحمم دارم