2777
2789
عنوان

دلم گرفت از تاپیک مادر قاتل😭😭😭😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1778 بازدید | 73 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من بیچاره بعد چهار سال دوا درمون سه بار آی یو آی ناموفق کلی خرج و ... باید آی وی اف کنم ،تمام زندگی و آرامشم بخاطر بچه بهم ریختِ .از قدیم گفتن سیب سرخ دست چلاقِ همیشه ای خدا کاش میدادیش به من😔😔

این همه آدم حسرت بچه دارن بعد اینا راحت میگن شرایطشو نداریم

وا

شما مگ کی هسی ک قضاوت میکنی؟ شاید واقعا شرایطشو نداره

اگ واقعا شرایطشو نداره اون بچه رو بدنیا بیاره ک چی؟ ک بدبختش کنه؟

واسه زندگیم یه صلوات میفرستین عشقا؟

من اون تاپیکو نخوندم 

اما باید اینم در نظر گرفت هر کس شرایطه خاصه خودشو داره و واقعا قضاوت خیلی سخته 

از کنایه ها نرنج، این مردم کارشان نیش زدن است، عمریست به هوای بارانی میگویند ؛ خراب
الان تو تاپیک بغلی یکی حسرته بارداری داره یکیم اینجوری آدم میمونه تو حکمته خدا و کاره بنده هاش 😔😔� ...

عزیزم امروز یه گدایی رو دیدم 4 تا بچه قد و نیم قد داشت از نظر شما اون گدا اگه اون بچه ها رو سقط میکرد بهتر نبود؟؟؟

از یاد برده ای و از یاد برده ام تو را        افسوس که رفته ای و از دست داده ام تورا     ای آرزوی من تو کجایی و من کجا       باور نمی کنم که نمی بینمت تورا     گاهی به یاد تو و چشم بی شرم تو دمی    از خود برون شوم و خواهمت تو را     اشکم روان شود وبغض می کشد    وقتی که یاد آوردم رفتن تو را     لعنت بر این جفای زمانه و تقدیر روزگار    آزرده میکندم هوس دیدن تو را

بچه ها خدایی شماهم الکی گنده اش نکنید بچه حس داره میفهمه یعنی چی.شما چیزی ازتو شکم مادر یادتونه؟والا تا آدم شرایط بچه بزرگ کردن نداشته باشه جنایته بخواد بیاره به دنیا.من خودم دومیم ناخواسته بود و 4ماه بعد اولی.شرایط افتضاححححح.نگهش داشتم والانم دلم براش ضعف میره بس که شیرین و باهوشه ماشالا.اما اگه الان باردار شم صددرصد سقطش میکنم.البته دقت میکنم که باردار نشم اما اگه بشه حتما از بین میبرمش مگه دیوونه ام با زندگی یه انسان بازی کنم و بیارمش تو این شرایط؟

دست منو بگیر.حالم جهنمه.از حس هرشبم.هرچی بگم کمه.
من تاپیک رو نخوندم اما اگه کسی توان مالی و روانی و عاطفی نداره چه خودش چه همسرش نباید بچه بیاره که ا ...

منم اینو قبول دارم درسته باید سفت و سخت پیشگیری کرد اما وقتی شرایطشو نداشته باشی واقعا سخته تصمیم گیری و قضاوت اشتباهه

هر کس صلاحه کاره خودشو بهتر میدونه پس بهتره سکوت کنیم 

از کنایه ها نرنج، این مردم کارشان نیش زدن است، عمریست به هوای بارانی میگویند ؛ خراب