2777
2789

الهی بمیرم. دلم سوخت. فارغ از بحث چندش بودنش، بیشتر دلم کباب شد براش! چه زجری می کشه!!!!😢😢😢😢

https://www.instagram.com/p/BoyzGtggYT5/?utm_source=ig_share_sheet&igshid=1ebk3ill1rr1f

آنتن‌هایی که هست صداها را از ریشه‌های درخت که در آب جوش بگذارند صدای هیاهو هست.
خاک تو سرشون منم دلم سوخت چقد چندشن

یه عمریه کله پاچه ما رو مسخره می کنن! خودشون بدترن! زنده زنده بی نوا رو زجر کش کرد. خب سرخش کن بخور!!!!!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه عمریه کله پاچه ما رو مسخره می کنن! خودشون بدترن! زنده زنده بی نوا رو زجر کش کرد. خب سرخش کن بخور! ...

ایش😩

والا 😂

تو مثل من رویاتو میبافی                                           با دست من موهاتو میبافی 💔
چیه من باز نکردم ، یه توضیح کوتاه بدین بعد باز کنم

هشت پا رو گذاشته تو ظرف سالاد. زنده! بعد رو تن بی نواش سس تند میریزه. بدبخت داره از تو ظرف فرار می کنه😷😷😷

ندیدم ولی تعریفت😷

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔