2777
2789
عنوان

زیبایی

114 بازدید | 13 پست

دوستای گلم شما برای زیباییتون در روز چقدر وقت میزارید؟ از پوست و مو بیشتر واینکه اسم شامپوهایی ک استفاده میکنید همراه با جنس موهاتون هم لطفا بگید 😁پیشا پیش از جواباتون صمیمانه  متشکرم❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خجالت كشيدم😒چون اصن واسه زيباييم وقت نميذارم(ناگفته نمونه پوست وموهام وصورتم خداروشكر ايرادي نداره وكاملا اوكيه) نيازي نيست كلي مواد بذارم روش

اما واسه موهام شامپو سان سيلك نارنجي و نرم كننده اش كه قرمزه استفاده ميكنم جنس موهامم تقريبا خشكه وبسيار از شامپو راضي ام

‏ما ایرانیها استاد حرفهای قشنگ و کارهای زشتیم :(
خجالت كشيدم😒چون اصن واسه زيباييم وقت نميذارم(ناگفته نمونه پوست وموهام وصورتم خداروشكر ايرادي نداره ...

عزیزم برای موهای وز چی خوبه؟؟؟

🍃تو این دنیا هیچ ثروتی بالاتر از آرامشنیست🍃      هر کس به اخلاق گندی داره دیگه ولش کن مهم ذهن خوومه که اروم و خالی باسه اینقد فکر و خیال میکنم فردا سکته کنم ببفتم کی میاد یه لبوان اب بده دستم والا   

موهام ماسک مو داخل حمام و سرم کریستال بعد از حمام

مژه هام تقویت مژه سریتا

صورتم ضد آفتاب و صابون سفیداب

خداوند به حضرت موسی فرمود با زبانی که گناه نکردی دعا کن تا روا گردد. حضرت فرمود کدام زبان است که گناه نکرده باشد؟  خداوند فرمود تو با زبان دیگران گناه نکرده ای از دیگران بخواه برای حاجتت دعا کنند تا روا گردد. با یه صلوات دعام میکنی؟؟؟ 😢

همینکه خواب کافی داشته باشی و پوستتو همیشه تمیز نگه داری وزیاد آرایش روی پوستت نمونه خیلی خوبه.مو هم باید آرامش داشته باشی و اگه هم ریزش داری آزمایش بده دلیلشو پیداکن ودرمان کن.

من سالهاس از شامپو ایوان استفاده میکنم. موهام معمولیه ولی فک کنم یکم قویه. 

ابرسان و مرطوب کننده پوست همیشه تو برناممه

شستن پوستم بعد از ارایش حتما تو برناممه

ماسکم کمو بیش میزنم. سرم خلوت باشه دوروز تو هفته. شلوغ باشه دوهفته ی بار. 

کرم ویتامین سی و اینام نه مرتب اما میزنم

ضدافتابم ک جز واجباته بیرون رفتته

برای ازدواج خوب و خوشبختیم دعام میکنید؟ 

من چون شیرمیدم خیلی وضعیت موهام وهمینطور پوستم ناجورشده قرص زینک وشباهم هماتینیک میخورم ماهی یکبار قرص ویتامین دی و هفته ای یکبار قرص جوشان کلسیم استفاده میکنم.بازم راضی نیستم بعنی بعد ازشیردهی پوست و موهام خوب میشه؟

من چون شیرمیدم خیلی وضعیت موهام وهمینطور پوستم ناجورشده قرص زینک وشباهم هماتینیک میخورم ماهی یکبار ق ...

منم اتفاقا تو دوران شیر دهیم قبلا همه چیزم اوکی بود ولی الان ریزش مو دارم