2777
2789
عنوان

عدد بتا.توروخدا همه بیاین نظر بدین

146 بازدید | 20 پست

سلام.من امروز روز موعد پریودمه ک الحمدلله باردارم. صبح بتا تیتر دادم. ۹۷ بود. بنظرتون برای روز موعد پریود کمه یا نه؟

جای نگرانی هست یا فقط باید بزارم چند روز دیگه باز ازمایش بدم؟

خیلی نگران و ناراحتم. توروخدا هر کی بلده و تجربه داشته جوابمو بده :(

دکتر متخصص هم نیستن امروز

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی خوبه نگران نباش من یه بارداریم با سه روز تاخیر ۸۵ شدم دکترم گفت خوبه .

یعنی نرماله بنظرت؟

بعدم اینکه بارداریت مشکلی پیش نیومد؟

اخه ازمایشگاه گفت پایینه. البته نپرسیدم چندم سیکلتی. خیلی اعصابم خرده

یعنی نرماله بنظرت؟ بعدم اینکه بارداریت مشکلی پیش نیومد؟ اخه ازمایشگاه گفت پایینه. البته نپرسیدم چ ...

بارداریم منجر به سقط شد ولی دلیلش بتای کم نبود چون اونموقع از دکترم پرسیدم کم نیست گفتش نه خوبه  .نگران عدد بتا نباش اگه بخوایی از الان برا بتا نگران باشی خیلی سخت میگذره من این بارداریم گفتن بتات بالاست و مشکوک یه ذره هم اهمیت ندادم  خودتو بسپار به خدا تا سونو قلب بری 

✌Bi kurdî dijîm u bi kurdî dimrim ✌
یعنی نرماله بنظرت؟ بعدم اینکه بارداریت مشکلی پیش نیومد؟ اخه ازمایشگاه گفت پایینه. البته نپرسیدم چ ...

نه دوباره یه هفته دیگه برو . مال من اینقدر کم بود که اصلا جوابو بهم نداد گفت دوباره بیا 😊

ولکنم به چشات اتصالی کرده😊🤤👄👄
نه دوباره یه هفته دیگه برو . مال من اینقدر کم بود که اصلا جوابو بهم نداد گفت دوباره بیا 😊

همین شنبه یا یکشنبه میرم. دوشنبه دکترم میاد مطب

چندم سیکل رفتی ازمایش؟

بارداریم منجر به سقط شد ولی دلیلش بتای کم نبود چون اونموقع از دکترم پرسیدم کم نیست گفتش نه خوبه &nbs ...

والا از همینجا فهمیدم بتا چیه. و حرف ازمایشگاه ک گفت کمه خیلی نگرانم کرد

ان شاءالله

شنبه حتما برو مهم روند رشد بتاس من با بتاى ١١٥٠ دوباره تكرار كردم دكترم گفت مهم روند رشد هستش الب ...

مبارکه عزیزم.حتما میرم مرسی 

کلا تا چه هفته ای و تا چه عددی باید بره بالا؟