2777
2789
عنوان

شياف پروژسترون

1622 بازدید | 16 پست

سلام دوستان من دكتر برام شياف سركلوژست نوشته اما هيچ جا خارجيش گير نمياد مجبور شدم فرتيژست بگيرم كه هر داروخونه هم ميگه سهميه ست ١٠ تا بيشتر نميديم دكتر هم براي من ٦٠ تا نوشته ...

يكي دو بار مجبور شدم هي برم بعد دوباره تو دفترجه بنويسن چون همون ١٠ تا هم كه مياد برگه دفترجه رو ميكند امروز شوهرم رفته از يه داروخونه اي موفق شده ٤٠ تا باقي مونده رو بگيره اما مال شركت كاسپين هست ايا اطلاعي داريد كه فرتيژست بهتره يا از نظر كيفيتي تفاوتي ندارن ؟؟؟

نمونه ايراني و خارجي چي ؟ خيلي تفاوت دارن؟؟

ايا داروخونه اي تو تهران سراغ داريد كه خارجي بده ؟

حداقل يه تعداد بگيرم

از الان عذرخواهي ميكنم اگه دير جواب دادم

خدايا اين هديه قشنگت سالم بياد پيشم ... لطفاااا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ایرانی هاش همشون یه کیفیت و داره

من اول ها سیکلوژست میزاشتم خیلی خیلی فرقشون بود خدایی کلا لک بینیم و قطع کرده بود وقتی کم شد و پیدا نشد ایرانی فرتیژست میزاشتم انگار گذاشتن نزاشتنش فرق نداشت دیگه دکترم دید تا هفته ۲۰ لک بینی مو قطع نکرد گفت ولش کن دیگه نزار 

دکترم میگفت تو شهرستان ها خارجیش گیر میاد

لطفا فقط یه صلوات برای سلامتی اقا امام زمان💕 
ایرانی هاش همشون یه کیفیت و داره من اول ها سیکلوژست میزاشتم خیلی خیلی فرقشون بود خدایی کلا لک بینیم ...

من لك بيني ندارم دكتر براي جلوكيري از سقط نوشته اتفاقا من بوشهر هستم گير نمياد اصلا .. شوهرم داره ميره تهران گفتم شايد اونجا باشه بگيره

خدايا اين هديه قشنگت سالم بياد پيشم ... لطفاااا
من لك بيني ندارم دكتر براي جلوكيري از سقط نوشته اتفاقا من بوشهر هستم گير نمياد اصلا .. شوهرم داره مي ...

داروخونه ۱۳ ابان تو تهران تمام داروهای نایاب و پیدا میکنی اونجا فقط داره 

لطفا فقط یه صلوات برای سلامتی اقا امام زمان💕 
ببخشید چی خوب شد؟ من برای جلوگیری از سقط استفاده میکنم

همین دیگه خونریزی داشتم و ببحشید بی ادبیه یه چیزایی بد دیگه ای هم میومد بیرون دکتر بهم شیاف داد فقط ۲ بار گذاشتم دیگه قطع شدن

من اول ایرانی استفاده کردم بعد به سرم زد خارجی بهتره رفتم خارجی گرفتم، حتی نمیشد از بسته اش بیرون آورد! همش پودر میشد!  نمیشد استفاده کرد،گرونم خریده بودم، باز رفتم سراغ همون ایرانی 

رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🙏

خارجی فکر نکنم پیدا کنی من پنجاه روز پیش کرفتم واسه چند روز آخر که تموم کرده بودم همه حای تهران و گشتم نتونستم خارجی پیدا کنم چون از اول استفاده میکردم دیگه دکترم گفت این چند روز و پس استفاده نکن اکر خارجی پیدا نکردی

نکند فکر کنی در دل من مهر تو نیست❤.                     گوش کن! 👂نبض دلم زمزمه اش با تو یکیست.                          😊😊😊😊☺☺☺☺😄😄😄😄                                                                                                    هرگز ننشین متر بزن خوبی خود را😉                         اندازه ی خوبی به ندانستن آن است❤☺