2777
2789

ولی  مهم نیس خودمو دخترمو عشقه دخترم برام یه نقاشی کشیده که تبریک و کادوی همشونو می ارزه😘😍

از وقتی که میام توی نی نی سایت تا وقتی که بخوام برم یه تسبیح دستمه و فقط صلوات میفرستم،اخه امضای هر کی رو میخونم نوشته یه صلوات بفرس؛منم که دل رحم😐

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزززممم تفلللددتت مباالکککک بوج بوج

تریبون همیشه در اختیار افراد برنده قرار می گیره که بگن بله ما خیلی تلاش کردیم. ولی دنیا پر از بازنده هاییه که خیلی هم تلاش کردن ولی نتونستن بگن چرا.....

مرسی ممنونم عزیزای دلم

از وقتی که میام توی نی نی سایت تا وقتی که بخوام برم یه تسبیح دستمه و فقط صلوات میفرستم،اخه امضای هر کی رو میخونم نوشته یه صلوات بفرس؛منم که دل رحم😐

تولدت مبارک عزیزم خدا دخترتو نگه داره واست😍😍😍❤❤❤❤

جان منی از این عزیزتر نمی شودجان منی و خوش به حالت که مادرت تو را مثل گوش ماهی هایی که خودش کنار دریاکشف کرده دوست داردبرایت یک مشت بوسه میفرستم باز هم هست از این بوسه های عاشقانه برایت زیاد کنار گذاشته ام تو فقط بیا بیا و مرا شادترین و عاشقترین مادر دنیا ببین

تولدت مبارک هنوز به شب کلی مونده شاید سوپرایزت کردن

دختر داشتن یعنی زندگیت یهو صورتی میشه!    دختر داشتن یعنی کمدی پراز لباسای خوشرنگ  دختر داشتن یعنی اتاقی پراز عروسکای ریزو درش .                                                        دختر داشت یعنی پچ پچ های شبانه مادرو دختری کناریه تخت کوچیک وخوشگل!             دختر داشتن یعنی یه کشو پر از گل سرهای رنگ رنگی...                                                       دختر داشتن یعنی لاک های رنگ وارنگ...        خنده هایی از ته دل،موهای بلند،دامن های زیباو...                                                        در یک کلام دختر داشتن یعنی عشق ...          پرنس زیبای من دختر قشنگم یسنا👑👑👑👸👸👸     

📣چند کلمه برای آنهایی که امروز تولدشان است

♥️دوست عزیزی که ۱۹ مهر به دنیا آمده ای، تولدت مبارک! 

شما شخصی مهربان و خوش قلب، مدیر و مدبر، مسئولیت پذیر و توانمند هستید و در هر کاری که انجام می دهید داشتن اصالت و نوآوری در کارهایتان برای شما اهمیت بسیار زیادی دارد و سعی دارید کارهایتان را به بهترین نحو ممکن انجام دهید. وقتی هم کاری را به عهده می گیرید تا آن را تمام نکنید تسلیم نخواهید شد. امسال وضعیت سلامتی شما خوب خواهد بود، فقط باید سعی کنید عادت های غذایی اشتباه خود را کنار بگذارید، در غیر این صورت مشکلات زیادی از جمله اضافه وزن و معده درد را باید به جان بخرید. امسال از لحاظ اقتصادی هم برای شما سال خوبی خواهد بود. بعضی ها از والدین و یا بزرگترهای فامیل پول، اشیای قیمتی و یا ملک به ارث خواهند برد. در هر شغل و حرفه ای که مشغول به کار باشید پشتکار و صداقت در کارتان ثروت و موفقیت را برایتان به همراه خواهد داشت. از لحاظ حرفه ای هم شهرت، موفقیت و اعتبار زیادی را به دست خواهید آورد. با هوش زیاد و دانش و اطلاعات قابل توجهی که شما دارید خواهید توانست مقامات مافوق خود را به راحتی تحت تأثیر قرار دهید و به موقع ثمره ی زحمات خود را خواهید دید. امسال خواهید توانست بالاخره به شخصی که مدت هاست دوستش داشته اید اما جسارت کافی برای بیان احساستان را نداشته اید نزدیک شوید. حتی این احتمال وجود دارد که پیش از پایان این سال رابطه تان جدی تر شده باشد و نامزد یا حتی ازدواج کرده باشید! آبان، بهمن، اردیبهشت و مرداد بهترین ماه های سال هستند.

تولدت مبارک عزیزم❤❤❤❤❤

من مبتلا به سندروم پلویوفیلیا 🌧 ☂️و سرونوفیل 🌩⚡️هستم.😇

تولدتون مبارکککک انشاءالله همیشه شاد و سلامت باشین🌹

به نکات زیر توجه شود: 👈  ۱-به زودی در این مکان تیکر بارداری به مدت ۹ ماه نصب میشود۲-بعد از آن تیکر تولد بچه هام تا یکسالگی نصب میشود.۳-ان شالله خداوند بهم دوقلو خواهد داد شاید هم ۳ قلو.هر تعداد فرزند قابل قبول است.حتی یکی.از دریافت نوزادان قبل از موعد تولد یا دچار خط و خش خوردگی یا هرگونه آسیب دیدگی معذوریم ۴-از شوخی های بیجا پرهیز شود نصب تیکر جدی است. ۵-عدم باور شما به این مساله تاثیری در نصب تیکر ندارد.۶-نصب تیکر با توسل به سرورم امام حسین ع انجام می شود.درصورت تمایل می توانید با ایشان تماس بگیرید و درخواست تیکر نمایید.همچنین می توانید از شعبه های دیگر نصب تیکر مانند شعبه علی اصغر ع و شعبه ابالفضل ع و ... درخواست نصب تیکر نمایید.۸-نامبرده بسیار سختی کشیده است.از چشم داشت به بارداری و فرزند دار شدن وی به شدت پرهیز شود.حتی شما دوست گرامی.۹-تنها در صورتی مجاز به کپی امضای بنده می باشید که صرفا از موسسه امام حسین ع و یارانش و خانواده و پدرومادر و جد و فرزندانش درخواست نصب تیکر کرده باشید.در غیر اینصورت طبق قوانین کپی رایت با شما برخورد خواهد شد۱۰-خواندن هر روزه زیارت عاشورا تا ۴۰ روز از شرایط دریافت تیکر می باشد.۱۱-فرزند یا فرزندانی که  به واسطه ی این موسسه و سایر شعب دریافت شوند دارای گارانتی بی قید و شرط مادام العمر خواهد بود.و من الله التوفیق