2777
2789
عنوان

بیایین اصل بدین بشناسیم همو

| مشاهده متن کامل بحث + 639 بازدید | 93 پست
لطف داری داداچ 😍☺یک عدد شیرازی😛😉😉

داداچ😮

😁😘

سومین کاربریمه😖دوس دارم زندگی روووو💃اینجاسابقه ی عضویت ,نشون دهنده ی شعورِ آدماس؟؟یا باهاش گیرین کارت میدن؟! آآیا میدانستید آنشرلی هیچوقت به پمپ بنزین نرفت؟! بی باکی از صفاتِ بارز آنشرلی بود!  
خب خودتونو معرفی کنید همو بشناسیم منم کسیو نمیشناسم ولی تو نظراتی ک تو تاپیکا میخونم اکثرا همو میشنا ...

آهان اونجوری میگی؟خب همه کم کم به صورت مجازی و رفتن تووی تاپیکای همدیگه و ... با هم دوست شدیم و همو شناختیم. 

به طور غریبی دنیا داره پر میشه از آدمهایی که کنترلی روی رفتار و زندگی خودشون ندارن، ولی شدیداً اصرار دارن رفتار و زندگی دیگران رو کنترل کنن.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم همینزورکسی رونمیشناسم بهار 26ساله یک پسر یکساله و دوماه باردارم

خوشوقتم بهار جون خدا نینیاتو حفظ کنه من مهتابم ۴ونیم ماه باردارم ی دخمل توراهه از کرجم هستم ۲۶سالمه هم سنیم شما ازکجایی؟

زیادی روی آدماحساب بازنکن ی روزی باامضای خودت حسابتوخالی میکنن!💙
شما اصل نمیدی؟ از کجایی ،چند سالته، متاهلی؟

اول شما

یه حرفایی گوشه دل آدم هست   که مثل پنگولای ببر چنگ میزنه به دل آدم   آدم خیلی دوست داره یکی باشه بشینه کنارت وتوهم هی بگی وبگی وبگی😢 ولی حیف یا یکی اینقدر دوسته که خیلی ناراحت میشه وتو نمیتونی بهش بگی😢یکی هم که رازدار نیست وفاش میشه😢یکی دیگه هم که دشمنه وشاد میشه😢اون یکی هم گوش میده وجمع میکنه تا ی روزی تیرش کنه به طرفت😭😭😭😭😭😭حالا این حرفان که هی باید چنگت بزنن وتوهم هی زبونتا گاز بگیری تا کسی متوجه دردت نشه وحتی باید بلند بلندبخندی!!!!!!
نههههه اگه بخوام پشت سر قوم شوهر بگم میشناسن منو البته فک نکنم باشن

ازکجا میخوان بشناسن   بگین چندسالتونه و از کجا هستین؟   

زیادی روی آدماحساب بازنکن ی روزی باامضای خودت حسابتوخالی میکنن!💙
لایک کنید ببینم میشناسید

چندروز داشتم کامنتارومیخوندم

یه لحظه فکرکردم پروفایلتون اون عکسه چشماش دور میده

یواش اومدم بالاا دیدم واقعا چشماشو میاره ایطرفی و نگاه میکنه

نصف شب بود ایقده ترسیدم فکرمیکردم خواب میبینم😂😂😩

😐واسه اولین بار قرار بود موهای مشکیمو هایلایت کنم و بسیییی خوشحال بودم‌و لحظه شماری میکردم و چقدددر واسه اولین بار قرص جلوگیری خوردم‌که پریود نشم یوقت که رنگ موهام خراب شه...ازبدشانسی من که شوهرم راضی شد بلاخره رنگ کنم کروووونا😑😑😑😑😑اومد و همه چیزو خراب کرد😐😐

م.ت.۲۱ارومیه.در عقد بسر میبرم

کاش ﺯﻧﺪﮔﯽ ﺍﺯ ﺁﺧﺮ ﺑﻪ ﺍﻭﻝ ﺑﻮﺩ..ﭘﯿﺮ ﺑﺪﻧﯿﺎ ﻣﯽ ﺁﻣﺪﯾﻢ..ﺁﻧﮕﺎﻩ ﺩﺭ ﺭﺧﺪﺍﺩ ﯾﮏ ﻋﺸﻖ ﺟﻮﺍﻥ ﻣﯿﺸﺪﯾﻢ..ﺳﭙﺲ ﮐﻮﺩﮐﯽ ﻣﻌﺼﻮﻡ ﻣﯽ ﺷﺪﯾﻢ ﻭﺩﺭ، ﻧﯿﻤﻪ ﺷﺒﯽ ﺑﺎ ﻧﻮﺍﺯﺵ ﻫﺎﯼ ﻣﺎﺩﺭ ﺁﺭﺍﻡ ﻣﯿﻤﺮﺩﯾﻢ...!!!