2777
2789

همسرم امروز برای روز اول صفر دوتاخروس سر برید

آیا باید خروس هارو به نیازمند بدیم تا قبول واقع بشه یا میتونم برای خودمون هم استفاده کنم 

از تو حرکت از من دوست داشتن...برکت از این زیباتر...!؟❤️ ❤❤️عاشقم باش که عاشقتم عشقم‌‌❤‎‎‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌ ‎‌ ‌‌‌‌‌‌

قربانی رو باید داد نیازمند

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شب مهمون دارم فعلا هم تا سر برج پولمون کمه 

گفتم شاید بشه واسه خودمون مصرفش کنم و ملاک فقط خون ریختن باشه

از تو حرکت از من دوست داشتن...برکت از این زیباتر...!؟❤️ ❤❤️عاشقم باش که عاشقتم عشقم‌‌❤‎‎‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌ ‎‌ ‌‌‌‌‌‌
اگه قرار بود خودتون بخورين كه چه كاري بود 😄😄

یک تیر و دونشان😆

شب مهمون دارم فعلا هم تا سر برج پولمون کمه  گفتم شاید بشه واسه خودمون مصرفش کنم و ملاک فقط خون ...

نه دیگه این کار شما عین این هست که رفتید خروس خریدید کشتید خوردید

وطنم ای شکوه پابرجا  زخمی سربلند دورانها

مرسی عزیزانم جوابمو گرفتم 

میدید ب نیاز مند و مستحقش

کلی دعاتون می کنن 

بلا و گرفتاری از سر خودتون و زندگی تون رفع میشه

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....
میدید ب نیاز مند و مستحقش کلی دعاتون می کنن  بلا و گرفتاری از سر خودتون و زندگی تون رفع میشه

بله حتما این کارو میکنم دوستم😘

اینکارارونکنیم چی میشه

چیز خاصی نمیشه

چون ماه صفر یه مقدارسنگینه  بلا و گرفتاری با صدقه ازتون دورمیشه

من که کلا بجز ماه صفر 

هروز  درحدتوانم صدقه رو میدم البته خودم جمع میکنم مبلغ قابل توجهی که بشه میدم دست کسی که خودم میشناسم و میدونم نیاز داره