والله ما هیچ توقعی نداریم،نه من نه خانوادم،ما فقط میگیم تو زندگیشون خوش باشن و مشکلی نداشته باشن بسه،ولی خب خداروشکر زن داداشم حرف نداره،موقعی که نامزد بودن چندروز بعده تولدم منو خونه بابام اینا سوپرایز کردن واسم تولد گرفتن،این نشون میده که دختره با شخصیتیه و از این نگرشا که فامیل شوهر هیولان و ما باید همش باهاشون مبارزه کنیم ندارن،منم به جاش امسال داداشم زنگ زد که فلان جا واسش تولد بگیریم ماهم دوستاشو دعوت کردیم خیلیم خوشحال شد.
یا مثلا یه بار حرف میزدیم با خانواده گفتم من از این جاجواهری جعبه ایا که جای اویز طلا دارن خیلی خوشم میاد ولی جایی اون مدلی که دوست دارمو ندیدم،واسه عید که رفتم خونشون بهم به جای عیدی که پوله و همه میدن و زحمتیم نداره از اونا خریده بود بعدشم گفت کلی گشتم که خوشگلشو پیدا کنم،منم کلی خوشحال شدم و دوسش دارم،البته من با توجه به اخلاق مردای دورو ورم احساس میکنم هرکاری مرد انجام میده به خاطر خانومشه،مثلا شوهره من واسه تولد خواهرزادش اگه من نگم که فلان کارو بکنیم اخرش میگه بریم فوقش پول میدم بهش،ولی من راضیش کردم که واسش ماشین شارژی بخره که دوست داره.یا بریم به خواهرت سر بزن که جلو فامیل شوهرش بگه داداشم هوامو داره.وگرنه اگه من نگم شوهرم سالی یبارم خونه خواهرشوهرم نمیره یا بهش زنگ نمیزنه.