2777
2789
عنوان

شما به عنوان یک خواهر شوهر چه توقعاتی از زن برادر دارید .

| مشاهده متن کامل بحث + 1685 بازدید | 138 پست

بله پس این خواهرشوهرای بدجنس تو واقعیت همشون منم...

راستم میگن توقعی ندارن... عمدهتوقعشون اینه که در مقابل بدجنسیا و فضولیا و موش دویندنا سکوت کنیم و با برادر و مادرشون مهربون باشین...  

دخترم تمام زندگی من
احترام باید دوطرفه باشه

صد البته.ولی بلاخره کوچیکتره با کوچکترین حرفی نپره جواب بده.احترام بزرگ کوچیکیو نگه داره.یه چیزی که الان من تو نی نی سایت خیلیییی میبینم اینه که خانوما با افتخار میگن به پدرسوهر یا مادرشوهرم گفتم تو مسایل زناشویی یا  اتاق خواب ما دخالت نکنین.به نظرم خیلی زشته رفتار اینجوری و من برا زنداداشم نمیپسندم و البته برا خودم در قبال خانواده شوهرم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بله پس این خواهرشوهرای بدجنس تو واقعیت همشون منم... راستم میگن توقعی ندارن... عمدهتوقعشون اینه که د ...

دقیقا ،گل گفتی😊🌼😂

🌷💮ٱللَّٰهُمَّ صَلِّ عَلَىٰ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ💮🌷

والله ما هیچ توقعی نداریم،نه من نه خانوادم،ما فقط میگیم تو زندگیشون خوش باشن و مشکلی نداشته باشن بسه،ولی خب خداروشکر زن داداشم حرف نداره،موقعی که نامزد بودن چندروز بعده تولدم منو خونه بابام اینا سوپرایز کردن واسم تولد گرفتن،این نشون میده که دختره با شخصیتیه و از این نگرشا که فامیل شوهر هیولان و ما باید همش باهاشون مبارزه کنیم ندارن،منم به جاش امسال داداشم زنگ زد که فلان جا واسش تولد بگیریم ماهم دوستاشو دعوت کردیم خیلیم خوشحال شد.

یا مثلا یه بار حرف میزدیم با خانواده گفتم من از این جاجواهری جعبه ایا که جای اویز طلا دارن خیلی خوشم میاد ولی جایی اون مدلی که دوست دارمو ندیدم،واسه عید که رفتم خونشون بهم به جای عیدی که پوله و همه میدن و زحمتیم نداره از اونا خریده بود بعدشم گفت کلی گشتم که خوشگلشو پیدا کنم،منم کلی خوشحال شدم و دوسش دارم،البته من با توجه به اخلاق مردای دورو ورم احساس میکنم هرکاری مرد انجام میده به خاطر خانومشه،مثلا شوهره من واسه تولد خواهرزادش اگه من نگم که فلان کارو بکنیم اخرش میگه بریم فوقش پول میدم بهش،ولی من راضیش کردم که واسش ماشین شارژی بخره که دوست داره.یا بریم به خواهرت سر بزن که جلو فامیل شوهرش بگه داداشم هوامو داره.وگرنه اگه من نگم شوهرم سالی یبارم خونه خواهرشوهرم نمیره یا بهش زنگ نمیزنه.

هیچی توقع دارم بذاره یکم خواهرشوهر بازی براش در بیارم انقد خوب نباشه

دقیقا زن برادر‌منم امون نمیده لعنتی 😂

جراحت جایی است که روشنایی وارد میشود               مولوی
دقیقا زن برادر‌منم امون نمیده لعنتی 😂

سلاااام عشق 😅😍ما شانس نداریم سارا کلا 😅😅😅

《••°♧👑سوگلی السَلطَنه بانویِ اَولِ دَربار👑♧°••》خدایی سگل دیگه خیلی داغانه همون سوگول صدام کنین😥😥(سوگل درسته).(( خودم خواستم))

اینکه احترام بذاره و آدم باشه و اذیت نکنه و با شوهرش خوب باشه، مختص زن داداش نیست! از هر انسانی انتظار میره اینجوری رفتار کنه. من اگه خواهرشوهرم یکبار به من بی احترامی کنه تا آخر عمر لایق احترام گذاشتن نمیبینمش و برعکس!

به نظر من وظیفه خواهرشوهری خیلی سنگین تره. بارها دیدم خانوما بخاطر علاقه به برادرشون چقدر دخالت کردن تو زندگیشون و بهم ریختن و باعث دعوا بین زن و شوهر شدن. خواهرشوهرای عزیز مطمئن باشین زن و شوهر بهتر میدونن چطوری زندگیشونو اداره کنن. با عناوین دلسوزس و محبت آتیش به زندگیشون نزنید! خود ما هم عروس یه خانواده دیگه هستیم. تو هر موقعیت و جایگاهی که هستیم، عروس، خواهرشوهر، مادرشوهر، خواهرزن و... بهتره بفهمیم عزیزمون زندگیش از ما جداست، پس حریم رو حفظ کنیم. به عقاید و رفتار خودش و همسرش احترام بذاریم. دونفری که با هم خوش و خوشبختن ما ویرانگر زندگیشون نباشیم. خوب آدما باهم فرق داره. خوب از نظر یه مرد یه زن مطیعه، خوب از نظر مرد دیگه زن شوخ و حاضر جوابه. عقایدمونو راجع به خوبی تحمیل نکنیم.

این بود انشای من...

اگه دوتا جمله گهربار (به من چه و به تو چه) سرلوحه زندکی باشه خیلی راحت تر زندگی میکنیم!

داداش ندارم😞

وقتی بمیرم هیچ اتفاقی نخواهد افتاد...!!!نه جایی بخاطرم تعطیل میشود...!!!نه در اخبار حرفی زده میشود...!!!نه خیابانی بسته میشود...!!!و نه در تقویم خطی به اسمم نوشته میشود...!!!تنها موهای مادرم کمی سپید تر میشود...!!!دخترم تنهاتر...!!!و پدرم کمی شکسته تر...!!!اقواممان چندروز آسوده از کار...!!!دوستانم بعد از خاکسباری موقع خوردن کباب  آرام آرام خنده هایشان شروع میشود...!!!راستی عشق قدیمم را بگو اوهم باخنده هایش در آغوش دیگری،مراازیاد میبرد...!!!من تنها فقط گورکنی را خسته میکنم...!ومداحی که الکی از خوبی های نداشته ام میگوید و اشک تمساح میریزد...!!!و من میمانم و گورستان سرد و تاریک و غم همیشگی ام که همراهم میماند...!!!من میمانمو و خدا،بااحساس خجالتی که ای مهربان چرا همیشه مرا از تو و دینت ترسانده اند...!!!
بله پس این خواهرشوهرای بدجنس تو واقعیت همشون منم... راستم میگن توقعی ندارن... عمدهتوقعشون اینه که د ...

همین دیگه هی میگن به ما احترام بذاره و داداشمو اذیت نکنه معلومه! وگرنه میگفتن احترام متقابل باشه و اذیت نکردن هم متقابل!

اگه دوتا جمله گهربار (به من چه و به تو چه) سرلوحه زندکی باشه خیلی راحت تر زندگی میکنیم!

خودش رو جزئی از خانواده بدونه، صداقت داشته باشه. همینکه بدونم با برادرم خوشبختن برام کافیه.

گاهی وقتها بجای جر و بحث کردن فقط به طرف نگاه میکنم و تعجب میکنم که این حجم وسیع بی عقلی و نفهمی چطور توی کله ای به این کوچکی جا شده است !
سلاااام عشق 😅😍ما شانس نداریم سارا کلا 😅😅😅

سلام عزیزمممم 😘😘😘

اره بخدا 

همش‌به داداشم گفتم بابا یه زن بگیر‌حاشیه دار‌ باشه یکم به خرجش‌نرفت 

این زنشم فایده نداره صب‌به صب باید زنگ بزنه به من تصویری هرچی‌میگم بابا ریختم مناسب‌نیست میگه من میخوام بچرو ببینم ریخت تورو میخوام چیکار  خلاصه که هوتوتو سابیدیم به الک😂😂😂

جراحت جایی است که روشنایی وارد میشود               مولوی