2777
2789
عنوان

میخوام برم سفربرا نی نی چی بردارم

161 بازدید | 10 پست

دوستان دخترم هشت ماهشه.ناچارامجبورم سفرچندروزه بریم شهرستان.برای غذاش چی بردارم که خراب نشه ومیتونم ببرم باخودم....اصلابایدچه چیزهایی همرام باشه

💕 اگر حرفی زدم که کمکت کرد میشه برای سلامتی و عاقبت بخیری دخترم یه صلوات بفرستی ...🙏🍀⁦♥️⁩

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من هرموقع رفتم مسافرت اینارو برای پسرم بردم حتی الان که دوسال و نیمشه

قطره استامینوفن 

دوتا پتو و دشک و بالشت

پوشک یه بسته کامل(یه بار کمتر بردم پسرم اسهال شد جایی هم بودم که دسترسی به مغازه نداشت خیلی استرس کشیدم)

لباس چند دست 

الانم که سرده لباس گرم و کلاهم براش بردار

مگه آدم یادش میره بهش چی گذشت تا گذشت‌.‌...

سفر با بچه کوچیک سخته البته بازم سن بچت خوبه بزرگتر بشه بیشتر بچه تو ماشین اذیت میشه 

مای بی بی و لباس و پتو و بالش و وسایل شخصیشو مثل شیشه شیر و شیر خشک و پستونک و ..... ببر کلا در سفر با بچه یک چمدون باید اختصاص بدی به کودک 

و البته ساک حملش رو ببر که یه سری لباس جلو دستی داشته باشی چون نیاز میشه

اگه سرلاک بهش میدی خیلی کمک خوبیه تو سفر و سیب زمینی اب پز با کره هم میتونی بهش بدی و میوه یا ابمیوه 

شیشه شیر _شیرخشک _پستونک_قطره اهن و مولتی ویتامینش_پماد کالاندولا که ضد التهاب_شربت زینک برای اسهال_پوشک_چند دست لباس_دستمال خشک کن_دستمال ضد آب تعویض پوشک_فلاکس آب جوش_یکی دوتا اسباب بازی_سرلاک_بشقاب و کاسه و قاشق نی نی_پیشبند_قمقمه_بیسکوییت مادر_پتو بالش لحاف نی نی__استامینوفن

من همه اینارو محض احتیاط میذارم