2777
2789
عنوان

گم شدن وسایل تو خونه

984 بازدید | 129 پست

بچه ها من ی تعداد فارماتون خریده بودم تو شیشه بود.50 تا بود.نخوردم.دو ماه پیش دیدم حجم قرصای شیشه نصف شده فک کردم من توهم زدم.شمردم 28 تا بود.امشب گفتم بخورم تاریخش نگذره دیدم کلا چند تا دونه مونده.شمردم 13 تا بود.اینا رو جای مطمئن گذاشته بودم.تو دسترس نبود که هرکس بتونه برداره.کلا ما 4 نفریم تو خونه بابام که سمت وسایلم نمیاد.میمونه مامان و داداشم.اصلا به جنون رسیدم شیشه قرصو دیدم.با این سر به فلک کشیدن قیمت داروها داره اشکم درمیاد.رفتم سرچ کردم بیشتر داروخانه آنلاینا زدن ناموجود.ی مکمل دیگه بود که قبل عید 40 تومن خریدم تو سایت داروکده زده 170.میدونم به مامانم بگم گردن نمیگیره که خورده.اصلا نمیدونم و نمیفهمم واسه چی این کارو کرده.کسی هم نیست دلداریم بده 😢😢

"کرفس" بودم😃🌹 "شجاع"و "قوی" باش😚😚 

فردا صبح باید ی جای مهم برم خاک بر سرم.بی خوابی کلافم کرده.شما بگید این انصافه آخه؟از دست اینا من نباید آسایش داشته باشم؟این یکی ته همه کاراشون بود.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی کار کی بوده؟؟؟

به خدا نمیدونم.اصلا کسی خونمون نمیاد.ما اصلا رفت و آمدی نیستیم.اصلا نمیفهمم کسی که این کارو کرده نمیدیده از حجم قرصا داره کم میشه و من در نهایت میفهمم؟ به نظرتون متطقیه فک کنم کار مادرمه؟چون داداشم اصلا تو این فازا نیست.