2777
2789
عنوان

خانمایی که در طول روز به همه ی کارها میرسن و وقت اضافه میارن؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 442 بازدید | 41 پست
شوهرم خیلی وسواسیه تازه بهم تذکرم میده😐

مرد وسواسی و تمیز خیلی خوبه.. تبریک میگم بهت

👑خدایا کاری کن که از چیزهای ارزشمند زندگی، جانم اولین چیزی باشد، که از من می‌گیری؛ نکند قبل از این که جانم را می‌گیری، انصافم گرفته شده باشد، شرفم، عدالتم، راستگویی و ادب و دیگر کرامت های اخلاقی ام گرفته شده باشد و تفاله‌ای شده باشم که تو جانم را می‌گیری. خدایا از میان چیزهای شریف، اولین چیزی را که می‌گیری، جانم باشد و وقتی می‌میریم شرفم، صداقتم، عدالتم، شفقت و عشق ورزی به انسان‌ها در من سر جایش باشد. تواضعم، انسان دوستی‌ام سر جایش باشد. نه این‌که تا جانم به لبم برسد و بمیرم ؛عدالتم، انصافم و مروت و جوانمردی و صداقت و تواضعم را از دست داده باشم.👑
شوهرم خیلی وسواسیه تازه بهم تذکرم میده😐

شوهر منم روزی صدبار ایراد میگیره اینجا چرا کثیفِ اونا چیه ریخته کلی از صبح میشورم میپزم با این وضع ام بعد بر میگرده مثلا یک چیز کوچیک میبینه میگه این بشقاب چیه پس از صبح چکار میکردی😐😐

خداروشکر

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خودش بوس میکنه و میره:))))

😍😍😍😍

خب همون وقت که بوس میکنه دگ خواب از سرت بپره بیدار شو کاراتو کن تموم شد دوباره بخواب

👑خدایا کاری کن که از چیزهای ارزشمند زندگی، جانم اولین چیزی باشد، که از من می‌گیری؛ نکند قبل از این که جانم را می‌گیری، انصافم گرفته شده باشد، شرفم، عدالتم، راستگویی و ادب و دیگر کرامت های اخلاقی ام گرفته شده باشد و تفاله‌ای شده باشم که تو جانم را می‌گیری. خدایا از میان چیزهای شریف، اولین چیزی را که می‌گیری، جانم باشد و وقتی می‌میریم شرفم، صداقتم، عدالتم، شفقت و عشق ورزی به انسان‌ها در من سر جایش باشد. تواضعم، انسان دوستی‌ام سر جایش باشد. نه این‌که تا جانم به لبم برسد و بمیرم ؛عدالتم، انصافم و مروت و جوانمردی و صداقت و تواضعم را از دست داده باشم.👑
شوهر من بدتر هر چی میخوره میذاره روی اپن یا تو ظرفشویی  لباساشو میندازه رو مبل://///

خدا خیرش بده میزاره رو اپن یا سینک . شوهر من هرجا نشسته همونجا میزاره . والا کارایی میکنه که بچه ۷ ساله نمیکنه

خداروشکر
از منم هپمینطور فقط نمیگه از صبح تا حالا چیکار میکردی

انگار هیچ کار نکردم .هیچی ام نمیگم انقدر خونرو کثیف میکنه با کفش میاد تو  وقتی یک چیز یادش رفته . چیزی مینویسه مچاله میکنه میندازه همونجا . هرچی بگم باورت نمیشه

خداروشکر

من وقت اضافه نمیارم‌ طوری هم نیستم ک پا tv بشینم اما به همه کارای خونه شوهر نوزاد ام و تنوع غذا ها و اللخصوص میرسم از صبح مثل فرفره فقط می چرخم تا شب...تازه فوق امم گرفتم فقط باید اراده و برنامه ریزی داشت 

من وقت اضافه نمیارم‌ طوری هم نیستم ک پا tv بشینم اما به همه کارای خونه شوهر نوزاد ام و تنوع غذا ها و ...

من بدنم الان نمیکشه وگرنه قبل حاملگی خستگی نمیفهمیدم مثل شما

خداروشکر
من بدنم الان نمیکشه وگرنه قبل حاملگی خستگی نمیفهمیدم مثل شما

راستش منم ۸ ماهه زایمان کردم الان هم شیر خودمو ب بچه میدم ولی میوه خوردن و قرص های ضروری رو فراموش نمیکنم و مهمتر از این خوشم نمیاد کسی بهم اهانت کنه البته ی وقت سو برداشت نشه ک چ نامنظمی و... بخاطر همین فقط میدوم ... تو دلم مونده لاک بزنم اما ماسک صورتم رو میزنم و امثال این کارها 

به خدا دلم پره انقدر که بهم غر میزنه . همش جلو مادر پدرش و داداشش میگه من که دیگه به هیچ کی پیشنهاد ...

خب قضیه رو حل کن .... نمیشه که .... حالا ک اورده دلیل نمیشه هی توهین کنه اون اومده دنبال تو ... تو ک نرفتی خواستگاری..ناراحت بره‌ درخواست طلاق بده.... والله طلاق دادن عرضه میخواد...میتونه بفرما.... شخصیتت‌ رو ک از سر راه نیوردی‌ راحت بی حرمتی کنه