2777
2789
عنوان

خانمایی که در طول روز به همه ی کارها میرسن و وقت اضافه میارن؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 442 بازدید | 41 پست

من روزهایی که صبح زود پامیشم اینطوری هستم: 

شوهرمو راهی میکنم میره، بچه ام هم هنوز خوابه… قرآنمو حفظ میکنم.. بعد میرم آشپزخونه، مرتب کاری، وایتکس کاری یا هرکاری لازم باشه انجام میدم.. وسایل ناهار رو تدارک میبینم.. بعد دخترم بیدار میشه گاهی میبرمش پارک و برمیگردیم.. گاهی صبحانه شو میدم یکم بازی میکنیم.. بعد خودش مشغول میشه.. من میرم یکم تکالیف کلاسمو انجام میدم.. جارو لازم باشه میکشم.. این وسطها اوقات خالی هم دارم که چای میخورم، تلویزیون میبینم.. 

ظهر که غذا حاضر شد خاموشش میکنم و قبل از اومدن شوهرم یه چرت کوچیک با دخترم میزنیم و حسابی سرحال میشیم

بقیه روز هم در خدمت همسر… اگه بخواهیم بیرون برین، مهمانی بریم یا هرچیز دیگه

اگه صبح دیرتر پاشم هم باز به همه کارای ضروریم میرسم ولی مثلا پارک نمیتونیم بریم، یا اون روز درسمو نمیخونم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

والا من از وقتی حامله شدم کارام میمونه اعصلبم به هم میریزه ها اما بدنم همکاری نمیکنه. این خانم که ۱۲ تازه ناهار میزاره . ۲ حاضره من از ۹ شروع میکنم ۲ حاضره تازه من میمونم و کلی ضرف

خداروشکر
منم از فردا ۶ و ۷ بیدار میشم شاید فرجی شد

تا الان بیداری میتونی فردا 6 و 7 بیدار شی؟!!!!

سلام ترانه ی قشنگ هستی   که اومدی توی دلم نشستی   یه حس خیلی فوق العاده دارم   میخام یه دختر ناز و تپل بیارم  
پس یک شوهر شلخته مثل من نداری کل شبانه روز و کار کنم تو یک ساعت که خونس همه جارو به هم میریزه

شوهرم خیلی وسواسیه تازه بهم تذکرم میده😐

آسمان گفت که من ابیم عشق میورزم که استقلالیم💙
صبح زود. 7بیدار میشن شوهر خوبشونو راهی میکنن و صبحونه بهش میدن.. بعد که اون رفت خونه رو مرتب میکنن. ...

حالا جالب اینجاست شوهر من ۶ میره و صبحونه محل کارش میخوره 

ولی من بیدار نمیشم و به هیچکاری نمیرسم

حالا جالب اینجاست شوهر من ۶ میره و صبحونه محل کارش میخوره  ولی من بیدار نمیشم و به هیچکاری نمی ...

صبحا بیدار نمیشی رفتنی بوسش کنی راهیش کنی؟

👑خدایا کاری کن که از چیزهای ارزشمند زندگی، جانم اولین چیزی باشد، که از من می‌گیری؛ نکند قبل از این که جانم را می‌گیری، انصافم گرفته شده باشد، شرفم، عدالتم، راستگویی و ادب و دیگر کرامت های اخلاقی ام گرفته شده باشد و تفاله‌ای شده باشم که تو جانم را می‌گیری. خدایا از میان چیزهای شریف، اولین چیزی را که می‌گیری، جانم باشد و وقتی می‌میریم شرفم، صداقتم، عدالتم، شفقت و عشق ورزی به انسان‌ها در من سر جایش باشد. تواضعم، انسان دوستی‌ام سر جایش باشد. نه این‌که تا جانم به لبم برسد و بمیرم ؛عدالتم، انصافم و مروت و جوانمردی و صداقت و تواضعم را از دست داده باشم.👑
والا شوهر مم از بچه نوپا بدترِ انقدر خونرو به هم میریزه که من عاصی ام از دستش نهایت کاری ام که میکنه ...

شوهر من بدتر

هر چی میخوره میذاره روی اپن یا تو ظرفشویی 

لباساشو میندازه رو مبل://///