2777
2789

بفرمایید

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بفرمایید

سلام چه خوب كه هستى. ببين كتاب فميلى هارو درس دادى؟! روشت براى استورى هاى اول كتاب چيه؟! 

مثلا من اول معنى لغات رو براشون روشن ميكنم بعد بهشون ميگم تو يه ديقه يه نگاه به استورى بندازن و زير لغات سختش خط بكشن و جوابشونو ميدم بعد به سى دى گوش ميكنن بعد هم تكرار ميكنن و اكتش رو انجام ميدن. ولى نكته ايى كه هست اونا هنوز گرامر رو ياد نگرفتن و قراره صفحه بعد ياد بگيرن پس در نتيجه يا بايد گرامر رو جلوتر توضيح داد يا اينكه استورى رو كامل متوجه نشده ازش بگذرن. نميدونم ميشه بگى استورى اول كتابا رو چطور تدريس ميكنى؟! 

سلام چه خوب كه هستى. ببين كتاب فميلى هارو درس دادى؟! روشت براى استورى هاى اول كتاب چيه؟! 

مثلا من اول معنى لغات رو براشون روشن ميكنم بعد بهشون ميگم تو يه ديقه يه نگاه به استورى بندازن و زير لغات سختش خط بكشن و جوابشونو ميدم بعد به سى دى گوش ميكنن بعد هم تكرار ميكنن و اكتش رو انجام ميدن. ولى نكته ايى كه هست اونا هنوز گرامر رو ياد نگرفتن و قراره صفحه بعد ياد بگيرن پس در نتيجه يا بايد گرامر رو جلوتر توضيح داد يا اينكه استورى رو كامل متوجه نشده ازش بگذرن. نميدونم ميشه بگى استورى اول كتابا رو چطور تدريس ميكنى؟! 

سلام چه خوب كه هستى. ببين كتاب فميلى هارو درس دادى؟! روشت براى استورى هاى اول كتاب چيه؟!  مثلا ...

بله درس دادم. من همیشه اول گرامر رو درس میدم. بعد لغات بعد مکالمه. بار اول میگم  خودم میخونم و اگه ادایی لازم باشه در میادم.شکلی لازم باشه رو تابلو میکشم بعد نگاه میکنن و باز میخونم و توجهشونو ب بخشای جدید جلب میکنم. بعد با سی دی تکرار میکنن. و خودم هم قسمتای سخت رو باز تکرار میکنم. بعد نقشای مکالمه رو تقسیم میکنم و میخونن

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست