2777
2789

سلام بچه ها من بعد از سه سال دوری از درس ودانشگاه دوباره کنکور دادم یه رشته خوب روزانه قبول شدم  ولی رشته ام بازار کاری نداره ...بچمم الان سه سالشه چیکار کنم برم دانشگاه بنظرتون موندم چیکار کنم مادرم کارمند اصلا از کار بیرون راضی نیست میگه بچسب به زندگیت و بچه ات برس به خودت برس موندم خیلیا میگن ادامه بدم خیلیا هم میگن نه خودم وقتی بچه بودم خیلی غصه میخوردم مامانم پیشم نبود ....چیکار کنم بنظرتون مامانم میگه هنوز دیجی مراسمای عروسی بشی خیلی بهتره سه ساعت بیشتر نیست ..بنظرتون ادامه بدم برم دانشگاه یه به قول مامانم خونه باشم و از زندگی لذت ببرم 

خدایا پناهم باش جز تو پناهی ندارم ♥♥♥♥♥♥♥تیکر هدفمه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دیجی مراسم! عزیزم من دکترا زبان دارم ولی خونه دارم و دارم پسررمو بزرگ می کنم کار مال زن نیست به نظر ...

دیجی مراسم رو عزیز خودم علاقه دارم خیلی

دیجی مراسم! عزیزم من دکترا زبان دارم ولی خونه دارم و دارم پسررمو بزرگ می کنم کار مال زن نیست به نظر ...

دقیقا مامانم حرف شما رو میزنه به قول خودش اصلا هیچی از زندگی نفهمیده 

خیلی سردرگم شدم خیلی 

عزیز دلم اول باید ببینید هدفتون هم از کل زندگی هم از دانشگاه چیه ؟؟ 

انگیزتون چیه 

وجهه اجتماعی واستون مهمه 

تو اطرافیان سطح تحصیلت چطوره و آیا حرف بقیه واستون مهمه 

انتظار پول در آوردن دارید 

شغل مرتبط با درستون میخواید 

۳۰ مهر روز جهانی لکنت زبانه مسخره بازی در نیارینا از همتون انتظار سورپرایز دارم  😂💔
عزیز دلم اول باید ببینید هدفتون هم از کل زندگی هم از دانشگاه چیه ؟؟  انگیزتون چیه  وجهه ...

از لحاظ شغل دیجی دوست دارم 

حرف اطرافین هم مهم نیست برام 

ولی همسرم دوست داره ادامه تحصیل بدم 

وجهه اجتماعی هم ...مردم چه راست بری چه چه چپ حرف واسه گفتن دارند 

پول هم بله مدنظرمه 

درس خوبه شخصیتت بالا میره تو اجتماع اما کار پیرت می کنه یه مادر تحصیل کرده و به روز باش تا یه مادر کارمند خسته البته اکه به پولش احتیاج نداری

با حیوانات مهربان باشیم. اونام مثل ما درد و گرسنگیو میفهمن.  
از لحاظ شغل دیجی دوست دارم  حرف اطرافین هم مهم نیست برام  ولی همسرم دوست داره ادامه تحصی ...

رک بگم بهتون توی حرفه ای که دوست دارید پیشرفت کنید پول ساز تره براتون 

همسرتونم وقتی شما توی یه کار آزاد خفنننن باشید خیلی افتخار دارع واسشون تا یه لیسانس بیکار ابکی 

من خودم 

امسال برق قبول شدم ولی هدفم معین بود اول پول دوم مهاجرت 

اومدم فک کردم فقط واسه ی مهاجرت بهترین رشتس ولی پول ساز نیست و ب فکر کار آزادم 

آدم باید واقع بین باشه 

۳۰ مهر روز جهانی لکنت زبانه مسخره بازی در نیارینا از همتون انتظار سورپرایز دارم  😂💔
درس خوبه شخصیتت بالا میره تو اجتماع اما کار پیرت می کنه یه مادر تحصیل کرده و به روز باش تا یه مادر ک ...

به پولش که تا حدی نه ولی به خودم میگم اگه قرار باشه چهار سال سرما گرما برم دانشگاه بیام فقط مدرک بگیرم ک نمیشه از وقتم دارم میزنم خو از استراحتم

رک بگم بهتون توی حرفه ای که دوست دارید پیشرفت کنید پول ساز تره براتون  همسرتونم وقتی شما توی ی ...

دقیقا منم همین فکر شما رو دادم عزیز 

اگه ادامه تحصیل بدم امکانش خیلی کمه کار پیدا کنم 

ولی اگه همین دیجی مراسم رو ادامه بدم راحت هفته ای یه تومن رودادم ساعت کاریش هم سه ساعت 7تا ده و نیم شب