2777
2789
عنوان

سفر به كربلا ، برم يا نرم ؟

176 بازدید | 7 پست

سلام دوستان من الان هفته ٢٥ هستم ، پدرم زاده ي نجف هستش ، چنتا از عموهام نجف زندگي ميكنند ، خلاصه كه امسال بابام خيلي دلش ميخواد و اصرار داره كه بياين همه با هم بريم اربعين ، من و مامانم هيچوقت اصلا باهاش نميريم هيچوقت فقط چند سال پيش يكبار با مامانم همراهش رفتيم اونم نه اربعين ، الان ولي خيلي به ما هم داره اصرار ميكنه هر جور فكر ميكنم ميبينم تو ماه آبان ميشم ٧ ماهه ، فكر كنم خطرناكه برم اصلا ، گفتم بابا نه من ميترسم مريض شم گفت نه كريلا نميريم شلوغه همون نجف ميمونيم ولي هرچي فكر ميكنم جوابم منفيه ، شما بوديد چه ميكرديد ؟ 

خدا جاي حق نشسته 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من بودم میرفتم وای خوش ب حالت البته اگه تحت نظر پزشک هستی از پزشکت بپرس شرایط سفر و طول سفر ...

شرايط سفر كه اونجا خونه داريم و توي خونه تميزه و بهداشت هست ، پسر عمو هام هم اونجا پزشكن ، مدت سفر هم فكر كنم ٤ يا ٥ روزه فكر كنم نهايتا يك هفته بازم دقيق نميدونم ولي بالاتر از يك هفته اصلا نيست ، من يك بار رفتم والا با هواپيما يك ساعت و ١٠ دقيقه راهه ، زميني رو اصلا نميدونم چقدره ولي بابام اين دفعه احساس ميكنم تو فكرش اينه كه با ماشين بريم ولي اونجور نه كه ماشينو بذاريم تو مرز ، يكسره تا نجف با ماشين خودمون بريم خلاصه اين شرايطه ، من يدونه فيبروم بزرگ هم دارم البته اذيتم نميكنه ها ولي خب به هر حال ميترسم ، در كل پس شما اگه جاي من بوديد ميرفتيد ؟ 

خدا جاي حق نشسته