سلام مامان جونيا ميشه لطفا از توانايي هاي كوچولوتون برامون بگين اينكه چه استعدادي دارن چه كار خاصي ميكنن مدل نقاشي كشيدنشون آواز خوندنشون بازي جي دوست دارن و انجام ميدن خلاصه هرچي به ذهنتون ميرسه اگرهم دوست داشتين عكس كوچولوتونو بزارين دلمون باز شه
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
پسرم 2/5سالشه حافظیاتش معرکس...قدرت تقلیدش خوبه...نقاشی که نه زیاد خط خطی میکنه...داره رنگا رو یادمیگیره...بقول خودش وقتی کتاب و خودکار پیدا میکنه میگه مامان من درس میخونما...قربونش برم...
آفرين عزيزم يعني از روي عدد هايي كه ميبينه ميدونه چنده؟؟؟ احسنت به تو مامان و بچه باهوش
آره عزیزم قشنگ اون عددها و الفباهایی که یادش دادم و هر جا میبینه میخونه بعلاوه ۱۰ ۱۵ تا کلمه مثل مامان اسم فامیل و آشناها رو هر جا میبینه میخونه مثل دعوت نامه ها رو