2777
2789

سلام مامان جونيا ميشه لطفا از توانايي هاي كوچولوتون برامون بگين اينكه چه استعدادي دارن چه كار خاصي ميكنن مدل نقاشي كشيدنشون آواز خوندنشون بازي جي دوست دارن و انجام ميدن خلاصه هرچي به ذهنتون ميرسه اگرهم دوست داشتين عكس كوچولوتونو بزارين دلمون باز شه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پسرم سه سالشه  ۱تا ۲۰ و بهش یادم دادم ماشالله سریع یاد گرفت بعد ۱ تا ۱۰ انگلیسی ، ۱۰ تا الفبای فارسی الان پلاک ماشین ها رو میخونه سوره توحید و ۴ تا شعر

اینجانب یک عدد کاربر خیلی قدیمی میباشم😎😊

دخترم ی ماه دیگه ۳ سالش میشه

abcd رو تا اخر بلده

۲۰، ۳۰ تا شعر مختلف حفظه

بعضی میوه‌ها و حیوانات رو انگلیشو بلده

نقاشی در حد صورت و دست و پا میکشه البته ب روش خودش😊

تا ۱۰ بلد بشماره

💕عشق من همسرم💕 نفس من دخترم💕

پسرم 2/5سالشه حافظیاتش معرکس...قدرت تقلیدش خوبه...نقاشی که نه زیاد خط خطی میکنه...داره رنگا رو یادمیگیره...بقول خودش وقتی کتاب و خودکار پیدا میکنه میگه مامان من درس میخونما...قربونش برم...

پسرم سه سالشه  ۱تا ۲۰ و بهش یادم دادم ماشالله سریع یاد گرفت بعد ۱ تا ۱۰ انگلیسی ، ۱۰ تا الفبای ...

آفرين عزيزم يعني از روي عدد هايي كه ميبينه ميدونه چنده؟؟؟

احسنت به تو مامان و بچه باهوش 

دخترم ی ماه دیگه ۳ سالش میشه abcd رو تا اخر بلده ۲۰، ۳۰ تا شعر مختلف حفظه بعضی میوه‌ها و حیوانات ...

رنگ ها رو کامل بلده

شکلای هندسی رو هم بلده و میشناسه

💕عشق من همسرم💕 نفس من دخترم💕
آفرين عزيزم يعني از روي عدد هايي كه ميبينه ميدونه چنده؟؟؟ احسنت به تو مامان و بچه باهوش 

آره عزیزم قشنگ اون عددها و الفباهایی که یادش دادم و هر جا میبینه میخونه بعلاوه ۱۰ ۱۵ تا کلمه مثل مامان اسم فامیل و آشناها رو هر جا میبینه میخونه مثل دعوت نامه ها رو

اینجانب یک عدد کاربر خیلی قدیمی میباشم😎😊
دخترم ی ماه دیگه ۳ سالش میشه abcd رو تا اخر بلده ۲۰، ۳۰ تا شعر مختلف حفظه بعضی میوه‌ها و حیوانات ...

آفرين مامان وقت گذاشتيد. Abcرو ميخونه از روش يا حفظ به ترتيب ؟