2777
2789
عنوان

چه قرصی؟؟؟؟

51 بازدید | 5 پست

بچه ها سلام.یه سوال اینکه کسی که بچه یک ساله شیرمیده میتونه ازقرص جلوگیری استفاده کنه؟ال دی خوبه؟اگه نه چه قرصی .ممنووووووون اگه اطلاعی دارین بگین

دلم یه عشق پاک میخواست❤یه عشق خالصانه💑..این حق من نبود💏من عشق واقعی  میخواستم 💖.عشقی که لازم نباشه برای خیانت نکردنش بهش باج بدم😭 ..بخندم😊درحالی که قلبم پرازغم😔ای خدا اگه هستی تمومش کن 

ینی هیچکی نمیدونه؟؟؟؟؟؟

دلم یه عشق پاک میخواست❤یه عشق خالصانه💑..این حق من نبود💏من عشق واقعی  میخواستم 💖.عشقی که لازم نباشه برای خیانت نکردنش بهش باج بدم😭 ..بخندم😊درحالی که قلبم پرازغم😔ای خدا اگه هستی تمومش کن 

نه ال دی خوب نیس . حتما با یه متخصص صحبت کن . 

چون قرصا رو بچه اثر دارن. یه راه دیگه جلو پاتون بزارن .

و اینکه میدونم از یه وزنی هم میگن قرص نخورید . اخه به من گفتن چند ساله پیش بعد ه زایمانم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه ال دی خوب نیس . حتما با یه متخصص صحبت کن .  چون قرصا رو بچه اثر دارن. یه راه دیگه جلو پاتون ...

وای اخه بجز قرص هم که چیز مطمئنی نیست...اینجاهم که نمیشه باز صحبت کرددددددد

به متخصص دسترسی نیست