من بچه ندارم ی دونه ابجی دارم همش مامان بابام زنگش میزنن کلا تحویلش میگیرن چون بچه داره اون موقع من همش جوش میزنم شوهرمم هی میگه ابجیتو بیشتر دوست دارن.. الان هم بابام برگشت گف تو چرا اینقد حسودی درصورتیکه من اصن ب روی خودم نمیارم کلا حرف از ی چیز دیگ بود برگشت بهم گف حسودی خیلی... خیلی غصه میخورم دیگ میگم خونشون نمیرم...
خانمای گل نی نی سایتی میشه خواهش کنم واسه رسیدن به عشقم به نیت پنج تن آل عبا ٥ مرتبه 🎀 أَمَّنِیُجِیبُ المُضطَرَّ إِذا دَعَاهُ وَ یَکشِفُ السُّوء🎀 بخوانین😢 🌟 دلم کربلا میخواهد... ولی آقا ❤دونفره❤🌟خدا کند...تا عید امسال خدا دستان تو را تحویل من دهد💑 🙏💖 الهی به حق صاحب الزمانبرسین به عشق زندگیتون 🙏💖الهیبهترین امضای زندگیتونو کنار امضای عشقتون بزنین
خودت حساس شدی ،چون بچه نداری خودت حتما دلت بچه میخواد منم قبل بچه دار شدنم با کوچکترین حرفی ناراحت میشدم چون حس کمبود داشتم و اینم بدون که پدرو مادر حتی فحشتم بدن پدر مادران نباید ناراحت بشی ،اروم باش و بیخیال
خوب نمیشه نرم مامانم مریضه ب یکی نیاز داره کاراشو بکنه مجبورم هروز برم برای همین تکراری شدم براشون تازه خواهرم ی شهر دیگس و اینجور ک من و شوهرم دراختیارشون هستیم ابجیم اصن نیس