2777
2789
عنوان

با حرف بابام دلم شکست

423 بازدید | 18 پست

من بچه ندارم ی دونه ابجی دارم همش مامان بابام زنگش میزنن کلا تحویلش میگیرن چون بچه داره اون موقع من همش جوش میزنم شوهرمم هی میگه ابجیتو بیشتر دوست دارن.. الان هم بابام برگشت گف تو چرا اینقد حسودی درصورتیکه من اصن ب روی خودم نمیارم کلا حرف از ی چیز دیگ بود برگشت بهم گف حسودی خیلی... خیلی غصه میخورم دیگ میگم خونشون نمیرم... 

ای در دل من  میل و تمنا همه تو!!!!                       

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوبه حالا سنی هم ندارین انقدر زود خودتونو مبیبازین‌. شما هم مادر میشی حتما

وقتی دماغت میاد پایین دیگه نکشش بالا، آخه اگه اون بالا جا بود که نمی اومد پایین...                                         کاربری عی نه چندان قدیمی ام.عضویت:😨۱۳۵۷/۱۱/۲۲

😢

خانمای گل نی نی سایتی میشه خواهش کنم واسه رسیدن به عشقم به نیت پنج تن آل عبا ٥ مرتبه 🎀 أَمَّنِیُجِیبُ المُضطَرَّ إِذا دَعَاهُ وَ یَکشِفُ السُّوء🎀 بخوانین😢   🌟 دلم کربلا میخواهد... ولی آقا ❤دونفره❤🌟خدا کند...تا عید امسال خدا دستان تو را تحویل من دهد💑        🙏💖 الهی به حق صاحب الزمان برسین به عشق زندگیتون  🙏💖الهیبهترین امضای زندگیتونو کنار امضای عشقتون بزنین 

منم خیلی وقتا دلم از حرفای بابام بدجور میشکنه و ازحرکات مادرم اما بازم نمیتونم نبینمشون بازم هرروز میرم سر میزنم بااینکه واقعا ازشون دلخورهم میشم. پدرمادرن نمیشه کاری کرد ما تااخر عمر بهشون احتیاج داریم

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم

خودت حساس شدی ،چون بچه نداری خودت حتما دلت بچه میخواد منم قبل بچه دار شدنم با کوچکترین حرفی ناراحت میشدم چون حس کمبود داشتم و اینم بدون که پدرو مادر حتی فحشتم بدن پدر مادران نباید ناراحت بشی ،اروم باش و بیخیال 

آخرین تیکه ی این جورچینی، ای عشق...

بیخیال همیشه یه بچه رو بیشتر دوست دارن  کاریش نمیشه کرد

زن بودن‌ خیلی‌ قشنگه‌! چیزیه‌ که‌ یه‌ شجاعت تموم‌ نشدنی‌ می‌خواد! یه‌ جنگ که‌ پایان‌ نداره‌! خیلی‌ باید بجنگی‌ تابتونی‌ بگی‌ وقتی‌ حوا سیب ممنوعه‌ رو چید گناه به‌ وجود نیومد، اون‌ روز یه‌ قدرت باشکوه‌ متولد شد  که‌ بهش نافرمانی‌ می‌گن‌!

خوب نمیشه نرم مامانم مریضه ب یکی نیاز داره کاراشو بکنه مجبورم هروز برم برای همین تکراری شدم براشون تازه خواهرم ی شهر دیگس و اینجور ک من و شوهرم دراختیارشون هستیم ابجیم اصن نیس

واااای چقد بد     کلا بچه دار نمیشی یا فعلا قصد ندارین بیارین؟

الان سه چهار ساله تو اقدامیم ولی خب نمیشه مگ دسته ماس