2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بعد ده روز...چون فکر نمیکردم باردار باشم همش منتظر پریود بودم بعد ده روز شوهرم دیگه اصرار کرد بی بی چک بزن منم زدم مثبت شد...

برای آرامش دلم ممنون میشم یه صلوات بفرستید❤🙏

من یکماهه اکثرا نزدیکی دارم بجای11 16پریودشدم اما خیلی کم بود خونریزیم امروزکه19تموم شدم اما گرمم میشه سرگیجه دارم حالت تهوع دارم شکمم دردمیکنه بدنم سسته واحساس ضعف میکنم روی شکم که میخوایم تخمدونام درد میگیره فعالیتم داشته باشم کمرم وزیردلم دردمیگیره وپاهام سست میشن تستم الان زدم منفی بود مشکلم چیه؟ 

ممکنه حامله باشم اماتست نشون نده؟ 

من 2روزعقب انداختم زدم مثبت شدازخوشحالی اشک میریختم

غم های من ازاینجاشروع شدهمش هفت سال بودم روزی که پدرم منوگذاشت وتاابدرفت فقط باچشام نگاه میکردم همه گریه میکردن جزمن نمیدونستم چی شده بابچهابازی میکردم مدت هاگذشت ومن فکرمیکردم بابام رفته مسافرت یروزی رفتم سراغ مامانم وگفتم مامان پس چرابابام نمی یادازمسافرت دیگه مارومیخواد؟مادرم اشک توچشاش جمع شدگفت بابات دیگه رفت تواسمون دیگه هم نمی یادمنم رفته روپله هانشستم هوابارونی بودیادمه به اسمون نگاه کردم به خداگفتم اخه خداچراباباموازم گرفتی هنوزازش سیرنشدم باباموخوب نشناختم چجوری برم مدرسه ودوستام باپدراشون روببینم ولی من بدون پدراون روزکلی گریه کردم وفهمیدم دیگه بابام رفت کسی که بمیرددیگه برنمیگرددواین قصه ی غمناک بچگیم 😢😢