2777
2789
عنوان

اگه یکی از اقوام نزدیکتون ...

1126 بازدید | 109 پست

از راه خلاف کسب درآمد کنه و شما هم نتونین قطع رابطه کنین باهاش،

چیزی که توی خونه ش میخورین حرومه؟؟؟

وَمَا أَرْس‍َلْنَاکَ إِلَّا رَحْمَهًٔ لَّلْعَالَمِینَ / ما تورا جز برای رحمت جهانیان نفرستادیم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

باید یقین پیدا کنید که این مالی که به دست آورده از راه حرامه.از طرفی تجسس اشکال داره.بر فرض هم که یقین پیدا کردید از کجا مطمئنید که این چیزی که برای شما تهیه کرده با مال حرامیه که به دست آورده؟باز هم اگر شم دارید رد مظالم بدید.

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....

مگه میشه قطع رابطه نکرد ؟همه چی دست خود ادمه البته اگه ادمی باشی که صرفا واس خودت زندگی کنی نه بقیه 

سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من  خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه  ایشالا  حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋
وا بسم الله چه ربطى به تو داره 

اگه بدونی که کسی درآمدش از راه حلال نباید از چیزایی که ازون اموال حرام میخره استفاده کنی 

بچم سقط شد😔 💔 میشه دعا کنین برام اگه صلاح خداونده یه بچه سالم بهم بده😢

من که میخورم نوش جونم

از این که ایشونو ناراحت کنم بهتره

البته اگه مربوط به موادمخدر باشه خلافش قطع رابطه و اطلاع به پلیس 😑

فقط 7 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پرندگانی که در قفس به دنیا آمده اند….                                    پرواز را یک بیماری میدانند…🕊