2777
2789

من و دو تا جاریم و خاهر شوهر مطلقه و مادرشوهر یه ساختمون پنج طبقه ایم 

فردا مادرشوهر سفره نذری داره ،منم هفت ماهه باردارم ،صبح از ساعت نه  رفتم پارکینگ پیازا رو پوست بکنم چون کم خونیم زیاد شده صبحا هنوز تهوع دارم و صبحانه نمیخورم ،جاری وسطیمم با دختر نه ماهش اومد و با هم نشستیم پوست کندیم ،بعد هم مادرشوهر و خاهرشوهر اومدن ،اونام کارای دیگه کردن ،جاریم رفت بچه اش اذیت می کرد ،اون کوچیکه هم یه پسر یه سال و نیم داره که مریضه و یه ماهه هم بارداره ،کلا نیومد ساعت یک اومد یه سر زد و رفت 

من پسرمم مدرسه ای هست 

تا ساعت یک که از مدرسه بیاد مشغول سرخ کردن بودم ولی مادرشوهرم حتی یه لیوان چایی هم نیاورد با اینکه میدونه من صبح ها حالم خرابه و نمی تونم چیزی بخورم ،حتی پسرم و پسر جاریم که از مدرسه  اومدن یه ناهار کوچولو هم بهشون نداد ،من به روشون نیاوردم 

نمیدونم اصلا باید چیزی می گفتم 

راستش من زیاد شکمی نیستم واسمم مهم نیست که چیزی بهم بده یا نه چون از اول بارداری چیزی بهم نداد و کمکم هم جهت احترام بهش بوده ،ولی نمی دونم باید به روشون میاوردم ،حرفی میزدم یا اصلا نیازی نیست چیزی بگم میشه نظرتونو بگید 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ولش کن بابا من حامله بودم میرفتم خونشون بوی غذا دیونم میکرد یا روز مهمونی داشتن غذا دونوع خریده بودن من یکیشو خوردم اون یکی جوجه بود انقدر دلم خواسته بود که فرداشمرغ یخ زده فریزرو دراوردم کبتب کردم خوردم

چشم برهم زدنی مرد کوچک من بزرگ مردی میشود که برای نگریستن به چهره ماه مردانه اش باید سر بالا کنم.

من بودم اولا انقدر وقت صرف نمیکردم حالا چون نذری عیب ندارد ولی کاملا مشهود و واضح میرفتم یک خوراکی  اماده میکردم بلند میگفتم وای خسته شدم یک دقیقه یک چیزی بزارم دهنم قول میدهم دفعه بعد لااقل یک چایی دستت میده

پاسخگوسوالاتتون درزمینه روانپزشکی و روانشناسی تو تاپیکتون صدا بزنید
نه به نظرم توقعتون بیجاست

امیدوارم اینجوری باشه 

اخه اگه یه زن باردار با شکم هفت ماهه از صبح تا ظهر واسه کسی کمک بکنه توقع بی جاست که بخای اقلا یه لیوان چایی بهش بدی 😑😑😑