2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بله .مثل بیرونیا نازک نازک حلقه کن.. اگه رندشم داری ک چه بهتر.

بعد بریز تو اب نمک و بکینگ پودر هم بزن یه قالب یخ بنداز توش بزار ۳.۴ ساعت تو یخچال بمونه بعد درش بیار و تو روغن زیاد سرخش کن.

اگرم سیب زمینی سرخ کرده میخای 

بزار ۵ دقه بجشوشه بعد سرخ کن.

نمک و زرد چوبه هم اب در حال جوش بریز

‍ #سیب_زمینی_سرخ_کرده_‌رستورانی🎈

🎊سیب زمینی سرخ کرده سیب زمینی هایی که در رستوران ها و فست فود ها سرو میشود را به راحتی میتوانید با رعایت نکاتی که ذکر میشود در خانه تهیه کرده و سیب زمینی پفکی و خوشمزه داشته باشید.

🍟🍟🍟

این فقط یه دلیل داره و اون اینکه تو رستورانا و کافی شاپ‌ها از سیب زمینی نیمه آماده استفاده می‌کنن. من الان بهتون یاد می‌دم که چطوری بهترین سیب‌ زمینی سرخ کرده‌ی دنیا رو برای عصرونتون بپزید، درست مثل بیرون. سیب زمینی رو می‌شوریم و پوست می‌کنیم: اگه دقت کنید روی سیب زمینی قسمتای سبز رنگی هست که حتما باید اونارو از بین ببرید چون معمولا این قسمت‌ها برای بدن ضرر داره و می‌گن سرطان زاست! سیب زمینی‌ها رو حلقه کنید، سعی کنید حلقه‌ها یک سایز باشه چون اندازه‌های مختلف توی پخت تاثیر می‌زاره: بعدش شروع کنید به خلال کردن: همین که مشغول کار هستید آب رو بزارید بجوشه. نیمه پز کردن وقتی جوش اومد، توش ۱ قاشق نمک بریزید. البته بستگی به مقدار سیب زمینی‌تون داره: سیب‌ زمینی‌های خلال شده رو داخل آب بریزید و بزارید ۵ دقیقه در حال جوش بمونه. نه بیشتر؛ چون ما سیب‌زمینی پخته نمی‌خوایم، ما سیب‌زمینی نیمه پخته می‌خوایم: سیب زمینی‌ها رو توی یه صافی می‌ریزیم و بعد روی دستمال پهن می‌کنیم تا آبش گرفته بشه: اگه دقت کنید می‌بینید سیب زمینی کاملا فرمشو حفظ کرده و وقتی می‌خوایم با دست از وسط نصفش کنیم راحت نمی‌شکنه. *اگه راحت شکست یعنی زیاد پخته؛ سیب زمینی نباید زیاد بپزه و له بشه. سرخ کردن روغن رو توی ماهی تابه داغ می‌کنیم. شعله رو هم کم نمی‌کنیم چون تو این روش سیب زمینی زود باید سرخ بشه: بعد از سرخ کردن، سیب زمینی‌ها رو روی دستمال کاغذی تمیز می‌ریزیم تا روغن اضافیش گرفته بشه: و بعدش هم سیب زمینی شما آمادس! 😋


•••🍃🌸JOiN👇🏻


••••❥• @art_in_home

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست

من چیپس بلدم درست کنم عالی میشه 

با پوست کن سیب زمینی رو پوست میکنم با همون پوسکن دوباره هی رو سیبزمینی میکشم ورقه ورقه میشه بعد میریزن تو اب سرد چند دیقه بعد میشورم میریزم تو اب و میذارم ۵ دقیقه بجوسه بعد ابکش میکتم و تو روغن زیاد میریزم سرخ میشه دقیقا طعم چیپس داره 

اگه خواستید طعم دار کنید نمک و فلفل یا سرکه وقتی سبی زمینی داره میجوشه تو ابش باید بریزن

دل مرنجان که ز هر دل به خدا راهی هست 

عزیزم با پوستکن حلقه های خیلی نازک بکن بریز تو آب بزار تو فریزر نیم ساعت بمونه حالت یخی بشه نمک و فلفل به روغن اضافه کن روغن قشنگ بجوشه بعد مستقیم از خارج کن بریز تو روغن.اون دوستمونم خوب توضیح دادن

ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2790
2778
2791
2779
2792