2777
2789
عنوان

لکه بینی طولانی مدت

| مشاهده متن کامل بحث + 2232 بازدید | 26 پست
من تنبلیه تخمدان داشتم اینطوری میشدم یدفعه پیاز درمانی کردم تا یه سال پریودم دقیق و به موقع میومد تا ...

چطوریه پیاز درمانی. آخه چرا پیاز😷😷😷 تنها ماده ی خوراکیه که من اصلا فوبیاشو دارم بره زیر دندونم دیگه غذا نمیخورم و هی عین برق گرفته ها دو دیقه یه بار میلرزم. ولی اگه تاثیر داره بگو چطوریه

حالا یه هفتس تصمیم گرفتم برم یه دکتر دیگه فکر کنم تا ببام تصمیممو عملی کنم یه هفته طول بکشه😂😂😂 با ...

خدایا چقدر بانمکه پس دخترت انشاالله خدا نگهش داره واست خب برو نوبت بگیر بعد برو ولی حتما برو چون هرچی بیخیال باشی دور از جونت بدتر میشه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چطوریه پیاز درمانی. آخه چرا پیاز😷😷😷 تنها ماده ی خوراکیه که من اصلا فوبیاشو دارم بره زیر دندونم دی ...

گلم همینجا سرچ بزنی واست میاره 

من که به زور میخوردم اب پیازو 

خداروشکر نتیجه ام گرفتم 

خدایا چقدر بانمکه پس دخترت انشاالله خدا نگهش داره واست خب برو نوبت بگیر بعد برو ولی حتم ...

آره راست میگی. ولی دکتر من اصلا سونو هم ننوشتاااا دیگه آزمایش تیروئید بماند. خواهر منم قاطی بود مشکل از تیروئیدش بود ولی دختر عمم واسه کمخونیش بود نمیدونم یا کمبود آهن🤔 ولی مثل هم بود علائمشون با دلیلای مختلف