2777
2789
عنوان

چی بخورم چیکار کنم ....باردارم

789 بازدید | 24 پست

سلام خانوما

شنیدین که میگن فلان ماه یه میوه ای رو بخوری رو هوش بچه یا زیبایی اثر داره یا مثلا سوره ها و....

ممنون میشم اگه  راهنمایی کنید الان من 8 هفته ام 

لطفا برا خونه دار شدنمون یه صلوات بفرستید  خیلی ممنون 😍

منم دوست دارم بدونم. خودم اطلاعات ندارم.

فبای آلاء ربکما تکذبان  پس کدامیک از نعمت های پروردگارتان را انکار می کنید؟سوره الرحمن۲۲ آبان ۹۸«از رحمت خدا نا امید نشوید؛ زیرا جز کافران کسی از رحمت خدا نا امید نیست.»سوره یوسف آیه ۸۷

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم اول به و سیب مخصوصا به رو هر روز بخور برای زیبایی بچه. کندر برای هوش بچه. سویق کامل از داروخانه های طب اسلامی بخر بخور صبح ناشتا برای تقویت و سلامت خودت و جنین. برای صبوری بچه سوره عصر بخون. صبح هفت عدد انجیر شب هفت عدد زیتون. خرما حتما بخور. چون فصل پاییز هست زیر شکمتو با روغن سیاه دانه چرب کن .

میوه به و سیب و گلابی تو زیبایی خیلی تاثیر دارن بخصوص که به ....ختم قران .چهل روز زیارت عاشورا و چله ...

علاوه بر اینا، خربزه هم خیلی خوبه انار هم ،و خرما برای پوست و مو بچه هم میگن خوبه،عسل هم😆

و فرزندم🚼:تو حاصل یک فریب کوچک از سوی پدرت در شب قدری بودی که من ،مادرت خوردم💏 💑 !!! من😓 , پدرت😂👻 ,خودت💃💃, تو حاصل یک تصمیم کبری در یک لحظه بودی😂😂....لامصب شوخی شوخی جدی شدی😻😹 ،خدا دید ما دم به تله نمیدیم خودش دممون رو گذاشت لای تله😂 سرنوشتمون رو زودتر از موعد مهر کرد 😄😄
میوه به و سیب و گلابی تو زیبایی خیلی تاثیر دارن بخصوص که به ....ختم قران .چهل روز زیارت عاشورا و چله ...

مرسی گلم

عزیزم اول به و سیب مخصوصا به رو هر روز بخور برای زیبایی بچه. کندر برای هوش بچه. سویق کامل از داروخان ...

خیلی ممنون،سویق چیه

علاوه بر اینا، خربزه هم خیلی خوبه انار هم ،و خرما برای پوست و مو بچه هم میگن خوبه،عسل هم😆

چه خوب.😍

اینم یادم رفت بگم روزی سه تا خرما 14 بادام درختی. استشمام عطر گل محمدی هر شب. گرم نگه داشتن رحم با همان ماساژ روغن سیاه دانه. اگر کسی براتون از قشم آب اقیانوس بیاره خیلی خوبه

اینم یادم رفت بگم روزی سه تا خرما 14 بادام درختی. استشمام عطر گل محمدی هر شب. گرم نگه داشتن رحم با ه ...

این عدد ها تأثیر داره ،اب برا چی؟

این عدد ها رو حکیم خیر اندیش گفتن خودتون تو نت سرچ کنید سخنرانیشون رو در مورد بارداری میاد فکر کنم

خیلی ممنون گلم