2777
2789

باهام بد نیستنا ولی وقتی رفتاراشون و با جاریم و خودم مقایسه میکنم حس میکنم از من خوششون نمیاد نمیددنم چرا

دلم دردودل میخواد توروخدا نیاین بگین خونواده شوهر بدن همینقدرم برات کافیه خونواده شوهر من واقعا خوبن ولی با من مث یه ادم اضافی رفتار میکنن ازمن کلی انتظارو اینا دارن بازم نمیدونم شاید حس میکنم ولی میدونم که مثل اون دوتا جاریم دوسم ندارن یعنی مطمئنم

خدایا هرکی دلش یه تودلی میخواد هرکی دوست داره توی رگ هاش یه نبض دیگه باشه به حق بزرگی و عظمتت به ارزوش برسون😄منم کمکم کن نی نیم سالم و سلامت بدنیا بیاد🤗

من اختلاف سنیم با اون دوتا جاریم زیاده یعنی انگار بچه خونوادم

خدایا هرکی دلش یه تودلی میخواد هرکی دوست داره توی رگ هاش یه نبض دیگه باشه به حق بزرگی و عظمتت به ارزوش برسون😄منم کمکم کن نی نیم سالم و سلامت بدنیا بیاد🤗

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا واقعا باید برات دوست داشتنشون مهم باشه!! فقط خانواده خودمونن که از ته قلبشون دوستمون دارن

اینو واقعا بعد ازدواج فهمیدم یعنی هیچکس حتی همسر ادمم مث خونواده خودت دوست ندارن

تازه وارد جمعشون شدی ؟

تقریبا۲سال

من زیاد شده احساس کنم فلانی انگار از من خوشش نمیاد. همیشه هم به خودم میگم به درک منم ازش خوشم نمیاد نیازیم به خوش اومدنش ندارم. خودتو بگیر واسشون بابا. همچین طاقچه بالا بزار ادم حسابشون نکن 😂