2777
2789
عنوان

باردارها لدفا یک لحظه😍😍

| مشاهده متن کامل بحث + 232 بازدید | 54 پست

استارتر نیم ساعته شکمم مثل حالتی که تیک داشته باشه نبض میزنه نمیدونی دلیلش چیه (سمت نافم اینطوری شده)

میشه یه صلوات برای تو دلیم بفرستی ممنون❤️❤️❤️بجای آنکه بی صبرانه در انتظار نه ماه بارداری بمانی ، هر لحظه از این دوران را ببلع ! چرا که شانس این را داشته ای که بهترین موجود جهان را در وجودت پرورش دهی و معجزه خداوند را به نمایش گذاری...❤️❤️❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

استارتر نیم ساعته شکمم مثل حالتی که تیک داشته باشه نبض میزنه نمیدونی دلیلش چیه (سمت نافم اینطوری شده ...

منم اوایل زیر دلم نبض میزد...بعدا فهمیدم جفتم قدامیه برلی همین بوده.... اوایلش همینطوره گلم نگران نشو فقط از لکه و دور از جون خونریزی سریع دکتر برو

دمیترون فایده نداره دوستم جدیدا هم استخون درد بیچارم کرده ، کارم شده ناله از صبح تا حالا یه ...

خانوم گل شما دیگه آخراش هستی... دیگه انشالا زود فارغ میشی....میدونم چی میگی منم معدم خیلییی اذیت میکنه...واقعا بارداری سخته....انشالا صحیح و سالم بیاد بغلت...همه این دوران یادت بره

منم اوایل زیر دلم نبض میزد...بعدا فهمیدم جفتم قدامیه برلی همین بوده.... اوایلش همینطوره گلم نگران نش ...

عزیزم مرسی ج دادی

زیر دلم نیست دلم هستش 

خداروشکر بکه ندارم و درد

پس طبیعیه فکر کنم

یه سوال دیگه وقتی قلب تشکیل بشه میفهمم خودم؟

میشه یه صلوات برای تو دلیم بفرستی ممنون❤️❤️❤️بجای آنکه بی صبرانه در انتظار نه ماه بارداری بمانی ، هر لحظه از این دوران را ببلع ! چرا که شانس این را داشته ای که بهترین موجود جهان را در وجودت پرورش دهی و معجزه خداوند را به نمایش گذاری...❤️❤️❤️
عزیزم مرسی ج دادی زیر دلم نیست دلم هستش  خداروشکر بکه ندارم و درد پس طبیعیه فکر کنم یه سوال ...

نه عشقم متوجه نمیشی.... فقط زود سونو نرو که بترسوننت... کامل بزار 8 هفته بشی.... ببین سه ماه اول خیلیی دردهاش مبهمه...گاهی چنان درد پریودی سراغ آدم میاد هرلحظه میگه دیگه پریود شدم...احتیاط داره...فقط عزیز دلم نمیدونم دکتر گفته یا نه اما رابطه هم نداشته باش فعلا

نه عشقم متوجه نمیشی.... فقط زود سونو نرو که بترسوننت... کامل بزار 8 هفته بشی.... ببین سه ماه اول خیل ...

آهان.. مرسی عزیز دلم، باشه نمیرم سونو فعلا. دکترم نبود رفتم پیش یه دکتر دیگه برام واژینال نوشت!! منم نرفتم یعنی شوهرم نمیزاره میگه واژینال خطرناکه تو این سن کم بارداریت

یکی دو هفته دیگه میرم برای قلبش انشالله..

نزدیکی .. شمام جای خواهرم هستی دیروز داشتم بعد از سه چهار هفته به همسرم گفتم حداقل نریز توش چون میدونم اسپرم ضرر داره برای جنین گفت باشه ولی میدونم کار خودشو میکنه.. ببخشید عزیزم راحت گفتم گذاشتم تاپیکت خلوت بشه روم نمیشه تاپیک بزنم برای این موضوع مستقیما😥

آهان.. مرسی عزیز دلم، باشه نمیرم سونو فعلا. دکترم نبود رفتم پیش یه دکتر دیگه برام واژینال نوشت!! منم ...

نه اسپرم فکر نکنم مشکلی داشته باشه... منم از زمان اقدام تا حالا دیگه جلوگیری نکردم... فقط جدیدا حس میکنم بعد رابطه زیر دلم درد میگیره که میخام فعلا رابطه نداشته باشم... سونو واژینال اصلا خوب نیست... در ضمن تو رابطه بهت فشار نیاد منظورم پوزیشنته و دخول هم عمیق نباشه ببخشید واضح توضیح دادم اما کمی خطرناکه...دکتر به من گفت نه اما من چند بار داشتم خدا رو شکر مراعات کردیم چیزی نشد

نه اسپرم فکر نکنم مشکلی داشته باشه... منم از زمان اقدام تا حالا دیگه جلوگیری نکردم... فقط جدیدا حس م ...

من درد اصلا ندارم عزیزم دیروز هم درد نداشتم بعدش .. فقط دلم رابطه نمیخواد وای مردا مثل ما فکر نمیکنن و مثل ما نیستن کار خوبی میکنی رابطه رو برقرار میکنی منتهی جوری که بهت فشار نیاد 

ببخشید من از جلو رابطه داشتم و به همسرم گفتم سنگینیتو روی من ننداز.. 

دکتر من نگفت راجع به رابطه چیزی.. 

عزیزم راحت باش هر دومون یه شرایط رو داریم دیگه☺️☺️

خداروشکر من دیگه شکمم نمیپره آرامش گرفتم ازت عزیزم متشکرم❤️

من درد اصلا ندارم عزیزم دیروز هم درد نداشتم بعدش .. فقط دلم رابطه نمیخواد وای مردا مثل ما فکر نمیکنن ...

خدا رو شکر که خوب شدی گلم... انشالا بارداری راحتی داشته باشی . به سلامتی هم فارغ بشی عزیزم😍