2777
2789

شنیدم زیر16هفته نمیشه یاخیلی سخته بدون سونو، ولی امروز رفتم مطب با یه دستگاهی بعد 3_4دقیقه صدای قلبشو گذاشت گفت قلب جنینه، میگم نکنه اشتباه کردن!!! چون سن بارداریم کمه مگه میشه!؟ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من ۱۱هفته هستم ..فقد سونو ک رفتم صدای قلبش گذاشت.. ب مطب گفتم صدا قلبش بزار برام اینقدر بم خندید گف ...

والا امروز ی دستگاه کوچیک بود که  با اون صداشوگذاشت، اول گشت تا پیداکنه گفت اگر تا هفته14هم نتونستیم گوش بدیم موردی نداره ولی اخرکار انقدرگشت تاپیداکرد، از یه ماما پرسیدم گفت تا18هفته معمولا سخته با این دستگاه صداشوشنید مگه اینکه دستگاه خیلی خوب باشه، گفت خوب تو 11هفته تونسته، البته گفت مطمعنی باضربان خودت اشتباه نگرفته!! 

تازه ۱۲هفته رحم از لگن خارج میشه تازه وقتی رسیدی ب ۱۸_۲۰هفته میشه با اون دستگاها صدای قلبو شنید اونم ...

اره تو تاپیک بغلی یدوست نوشته امروز تو16هفته رفته بهداشت با این دستگاه نتونستن صدای قلب جنین وبشنوه وبنده خدانگرانه

اشتباه نشده، بستگی به وضعیت جنین داره ضربان جنین با عروق ادم خیلی فرق داره 

خدا کنه چون خیلی هم دنبالش گشت وصدتشوگذاشت عین قلب خودمون ولی تندترمیزد، خیلی حس خوبی بود

خدا کنه چون خیلی هم دنبالش گشت وصدتشوگذاشت عین قلب خودمون ولی تندترمیزد، خیلی حس خوبی بود

همون قلب جنینت بوده عزیزم ادم با ادم فرق داره همه وضعیتا یجور نیس که بشه گفت،  گاهی حتی تو بیست هفته دکتر یه ساعت میگرده پیدا نمیکنه ضربان و جنین جاش مشخص نیس هردیقه یه وضعیت داره الهی که سلامت باشه و برات دوران بارداری به خوبی بگذره

همون قلب جنینت بوده عزیزم ادم با ادم فرق داره همه وضعیتا یجور نیس که بشه گفت،  گاهی حتی تو بیست ...

قربونت عزیزم ممنون خیلی خوشحالم کردی، خدا نی نی شما راحفظ کنه