2777
2789
عنوان

بی بی چک مثبت.بیاین همگی

| مشاهده متن کامل بحث + 505 بازدید | 47 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه ها هاله رو میبینید؟ ببخشید دیر شد.نمیفرستاد

منم دیدم مبارکه

ﺗﻨﻬﺎﺋﯽ ﺁﺩﻣﯽ ﺭﺍ ﻋﻮﺽ ﻣﯿﮑﻨﺪ ﺍﺯ ﺗﻮ ﭼﯿﺰﯼ ﻣﯿﺴﺎﺯﺩ ﮐﻪ ﻫﯿﭻ ﻭﻗﺖ ﻧﺒﻮﺩﯼ ﮔﺎﻩ ﺍﻧﻘﺪﺭ ﺑﯽ ﺗﻔﺎﻭﺕ ﻣﺜﻞ ﺳﻨﮓ ﮔﺎﻩ ﺍﻧﻘﺪﺭ ﺣﺴﺎﺱ ﻣﺜﻞ ﺷﯿﺸﻪ ﺍﻧﻘﺪﺭ ﺑﺎ ﺧﻮﺩﺕ ﺣﺮﻑ ﻣﯽ ﺯﻧﯽ ﮐﻪ ﺑﺮﺍﯼ ﺣﺮﻑ ﺯﺩﻥ ﺑﺎ ﺩﯾﮕﺮﺍﻥ ﻻﻡ ﺗﺎ ﮐﺎﻡ ﺩﻫﺎﻧﺖ ﺑﺎﺯ نمی شود ﻏﺬﺍﯾﺖ ﺭﺍ ﺳﺮﺩ ﻣﯽ ﺧﻮﺭﯼ ﻧﻬﺎﺭ ﻫﺎ ﻧﺼﻔﻪ ﺷﺐ ﺻﺒﺤﺎﻧﻪ ﺭﺍ ﺷﺎﻡ ﺳﺎﻋﺘﻬﺎ ﺑﻪ ﯾﮏ ﺁﻫﻨﮓ ﺗﮑﺮﺍﺭﯼ ﮔﻮﺵ ﻣﯽ ﮐﻨﯽ ﻭ ﻫﯿﭻ ﻭﻗﺖ ﺁﻫﻨﮓ ﺭﺍ ﺣﻔﻆ ﻧﻤﯽ ﺷﻮﯼ ﺷﺒﻬﺎ ﻋﻼﻣﺖ ﺳﻮﺍﻟﻬﺎﯼ ﻓﮑﺮﺕ ﺭﺍ ﻣﯿﺸﻤﺮﯼ ﺗﺎ ﺧﻮﺍﺑﺖ ﺑﺒﺮﺩ ﺗﻨﻬﺎﺋﯽ ﺍﺯ ﺗﻮ ﺁﺩﻣﯽ ﻣﯿﺴﺎﺯﺩ ﮐﻪ ﺩﯾﮕﺮ ﺷﺒﯿﻪ ﺁﺩﻡ ﻧﯿﺴﺖ

منم دیدم مبارکههههه عزیزم مامان شدیییی😍😍

میشه یه صلوات برای تو دلیم بفرستی ممنون❤️❤️❤️بجای آنکه بی صبرانه در انتظار نه ماه بارداری بمانی ، هر لحظه از این دوران را ببلع ! چرا که شانس این را داشته ای که بهترین موجود جهان را در وجودت پرورش دهی و معجزه خداوند را به نمایش گذاری...❤️❤️❤️

بچه ها بخدا دعا کردم. همونطور ک من غصه خوردم و صلوات فرستادم برا همه. حتما دعای دیگران بوده. شرمندتونم.ان شاءالله هر کی میخواد خدا صلاح بدونه و منتظرش نذاره بیشتر از این

برا منم دعا کنید خوب باشه همه چی:(((

مبارکه عزیزم مال منم هاله انداخت الانم یه دخمل دارم که هنوز به دنیا نیومده بهمن میاد

وای مبارکت باشه. صحیح و سالم بگیریش ان شاء الله بغلت

تو خیلیییی مثبته :))**

بچه ها بخدا دعا کردم. همونطور ک من غصه خوردم و صلوات فرستادم برا همه. حتما دعای دیگران بوده. شرمندتو ...

عزیزم الان باید خدارو شکر کنی و خوشحال باشی .. ناراحتی نداره که😘

میشه یه صلوات برای تو دلیم بفرستی ممنون❤️❤️❤️بجای آنکه بی صبرانه در انتظار نه ماه بارداری بمانی ، هر لحظه از این دوران را ببلع ! چرا که شانس این را داشته ای که بهترین موجود جهان را در وجودت پرورش دهی و معجزه خداوند را به نمایش گذاری...❤️❤️❤️
استاتر علائم چی داشتی ؟؟؟؟

ببین درد شدید نداشتم. حدودای ۲۰ام سیکلم، گرفتگی و یا دردی ک میگرفت و ول میکرد داشتم و هنوزم کم و بیش دارم. رحم چپم بیشتر گرفتگی و خب درد میگرفت. سینه چپم. کلا بیشتر سمت چپم!

بی علاقه شدم نسبت به امورات خونه زندگیم. حوصلم بشدت کمتر شده، صبح ها بی حالم و بزور بیدار میشم. خیلی کم حالت تهوع گذری هم اون هفته داشتم

سینه هامم یه ذره ورم داره از همون اول اقدام. یه ذره هم حساس شده بودن چند روزی

اون ماه هم یک روز پریودم عقب افتاد

عزیزم الان باید خدارو شکر کنی و خوشحال باشی .. ناراحتی نداره که😘

بخدا یه ریز گریه کردم. شوهرمم همینو گفت . گفتمش بی احساس

از غم و شادیه. این ماه یه مقداری ناامید بودم. به عشق امام حسین نیت کردم :)

ببين من الان عكس بي بي چكمو ميزارم ماله منم همينجوري بود و حامله بودم يه روز مونده بود به موعودم ا ...

به به مبارکه. خیلیییی مثبته ایول

میگم مال منم یه روز به موعدمه. بنظرت هاله خوبه؟ دلم میخواد بتا خوب بره بالا :)

عزيزم برا منم دعا كن😭😭 اون خط قرمزي كه اومده مشكلي نداره اكثرا اونجوري ميشه مثبته برو ازمايش بده& ...

خدا ان شاءالله دامنتو به حق این شبای عزیز سبز میکنه

ان شاءالله همین روزا بیای خبر بدی

اخه ماه قبل میزدم اون قرمزی رو ندیده بودم. وقتی میخواد مثبت بشه اینطوری میشه؟؟؟

وای مبارکت باشه. صحیح و سالم بگیریش ان شاء الله بغلت تو خیلیییی مثبته :))**

ممنون عزیزدلم

ﺗﻨﻬﺎﺋﯽ ﺁﺩﻣﯽ ﺭﺍ ﻋﻮﺽ ﻣﯿﮑﻨﺪ ﺍﺯ ﺗﻮ ﭼﯿﺰﯼ ﻣﯿﺴﺎﺯﺩ ﮐﻪ ﻫﯿﭻ ﻭﻗﺖ ﻧﺒﻮﺩﯼ ﮔﺎﻩ ﺍﻧﻘﺪﺭ ﺑﯽ ﺗﻔﺎﻭﺕ ﻣﺜﻞ ﺳﻨﮓ ﮔﺎﻩ ﺍﻧﻘﺪﺭ ﺣﺴﺎﺱ ﻣﺜﻞ ﺷﯿﺸﻪ ﺍﻧﻘﺪﺭ ﺑﺎ ﺧﻮﺩﺕ ﺣﺮﻑ ﻣﯽ ﺯﻧﯽ ﮐﻪ ﺑﺮﺍﯼ ﺣﺮﻑ ﺯﺩﻥ ﺑﺎ ﺩﯾﮕﺮﺍﻥ ﻻﻡ ﺗﺎ ﮐﺎﻡ ﺩﻫﺎﻧﺖ ﺑﺎﺯ نمی شود ﻏﺬﺍﯾﺖ ﺭﺍ ﺳﺮﺩ ﻣﯽ ﺧﻮﺭﯼ ﻧﻬﺎﺭ ﻫﺎ ﻧﺼﻔﻪ ﺷﺐ ﺻﺒﺤﺎﻧﻪ ﺭﺍ ﺷﺎﻡ ﺳﺎﻋﺘﻬﺎ ﺑﻪ ﯾﮏ ﺁﻫﻨﮓ ﺗﮑﺮﺍﺭﯼ ﮔﻮﺵ ﻣﯽ ﮐﻨﯽ ﻭ ﻫﯿﭻ ﻭﻗﺖ ﺁﻫﻨﮓ ﺭﺍ ﺣﻔﻆ ﻧﻤﯽ ﺷﻮﯼ ﺷﺒﻬﺎ ﻋﻼﻣﺖ ﺳﻮﺍﻟﻬﺎﯼ ﻓﮑﺮﺕ ﺭﺍ ﻣﯿﺸﻤﺮﯼ ﺗﺎ ﺧﻮﺍﺑﺖ ﺑﺒﺮﺩ ﺗﻨﻬﺎﺋﯽ ﺍﺯ ﺗﻮ ﺁﺩﻣﯽ ﻣﯿﺴﺎﺯﺩ ﮐﻪ ﺩﯾﮕﺮ ﺷﺒﯿﻪ ﺁﺩﻡ ﻧﯿﺴﺖ
بخدا یه ریز گریه کردم. شوهرمم همینو گفت . گفتمش بی احساس از غم و شادیه. این ماه یه مقداری ناامید بو ...

عزیییزم..گریه دیگه بسه خوشحال باش دیگه مامان شدی حاجت گرفتی 🌺

استارتر چند وقت تو اقدام بودی؟

من ماه دوم اقدامم بود

من ماه قبل دستیار دکتر بهم اشتباه گفت. بهم گفت پنج شب پشت هم اقدام کن. ولی این ماه به خود دکتر گفتم. گفت ۳ شب . ۱۲.۱۴ و۱۶ سیکل اقدام کن

احتمالا اقدامم اشتباه بوده البته همسرم هم یه مقداری واریکسل داره‌ تحرکش یه ذره پایینه