2777
2789

من خيلي ميخوابم شب تا صب ده ساعت بيشتر ميخوابم و وقتيم بيدار ميشم انقد بدنم كوفته و خسته س و استخون درد و عضله درد نميزاره بلند شم از سرجام بزور و خجالت بلند ميشم ديگه

دليلش نميدونم

فعلا نميتونم برم ازمايش بدم

لطفا گوسفند نباشيم😑

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ويتامين دي هم ماهي يكي ميخورم

من قبلا مث شما بودم دکتر برام ویتامینB1داد دقیقا صبحها خسته و.کوفته بیدار میشدم به خواهرمم پیشنهاد کردم اونم مصرف کرد سرحال شدشماهم آ زمایش یدید شایداز کمخونی همباشه

خدایا ؛ حال بد مارا به حال خوب خودت تغییر ده💝

ویتامین دی

آهن

تیرویید  رو آزمایش بده

ب کمپلکس هم بخور انرژی زاست

خرما، شیره انگور، شیره خرما، عسل هم مصرف کن

لبنیات و سردیجات رو کم کن مثل ماکارانی

از یه ایرانی پرسیدند واحد پول شما چیه؟ گفت موقع بدست آوردن ریال موقع خرج کردن تومن موقع رشوه دادن میلیون و موقع اختلاس میلیارد    
ویتامین دی آهن تیرویید  رو آزمایش بده ب کمپلکس هم بخور انرژی زاست خرما، شیره انگور، شیره ...

دقيقا هرچي ميخورم جز سرديجات هست

ممنون عزيزم

لطفا گوسفند نباشيم😑