2777
2789

سلام دوستای عزیز من این ماه یه بار اقدام داشتم برای بارداری 10 روز پیش

الان سفر زیارتی برام جور شده میخوام برم اونم تقریبا 10 روز دیگه و دقیقا میفته روز اول پریودی و نمیخوام پریود باشم

حالا معلوم نیست گرفته یا نه  

چیکار کنم

اگه قرص بخورم که پریود نشم ضرری داره برای جنینی که معلوم نیست تشکیل شده یا نه؟؟؟

ضرر نداره دوست من باردار بوده توی ماه رمضان قرص خورده بود ونمیدونست باردار بوده  بعدش بچه اش سا ...

خوب خیلی خوبه اینجوری خیالم راحت شد ممنون از شما 

ایشالله که مشکلی پیش نیاد

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

براي عقب انداختن پريود بايد از 10 روز قبلش شروع كني به قرص خوردن و تا روزي كه مد نظرتونه پريود نشيد ادامه بديد خب ممكنه يه وقت اين حجم پروژسترون كه توي تايمي كه نبايد وارد بدنت شده به جنين و يا تشكيلش آسيب بزنه حتما حتما با يه ماما يا پزشك مشورت كن كلي هم شماره هست كه تلفني جواب ميدن اگه نميتوني حضوري بري

خدايا بهترين هارو در زندگيم رقم بزن كه هيچ قدرتي بالاتر از تو نيست.
اخه یکی از دوستان گفت میشه شما میگی خطر داره منم واقعا موندم چیکار کنم؟؟؟؟

عزيزم نه من نه اون دوستي كه پاسخ دادن تخصصي توي اين زمينه نداريم سوالت خيلي مهمه به هرحال اقدام داشتي ممكنه جنيني توي بدنت باشه و قضيه زندگي بچت هست. خوردن قرص براي عقب انداختن پريود از لحاظ پزشكي كار اشتباه و پر ضرريه چون شما با اين كار هورمونات را از عملكرد طبيعي خارج ميكني و اين قرص ها ممكنه باعث بشه تا چند وقت عادت ماهانه نامرتب و لكه بيني داشته باشي من اين كارو كردم و عوارضش بد بود. براي همين گفتم حتما با يه متخصص اين كار مشورت كن هم براي سلامتي جنيني كه ممكنه توي بدنت باشه و هم براي اينكه از اين دوگانگي دربياي ميخواي از اين شماره تماس هايي كه ماما هستن و تلفني جواب ميدن توي نت بزن بياره به اونا زنگ بزن بپرس. يا از پزشك زنان خودت اگه در دسترسه حتما بپرس

خدايا بهترين هارو در زندگيم رقم بزن كه هيچ قدرتي بالاتر از تو نيست.