2777
2789
عنوان

كمكم ميكنيد مساله شوهرمه 😔😔😔

353 بازدید | 14 پست

سلام خانوم ها

من دوماه پونزده روزه زايمان كردم 

شوهرم خيلي اخلاق هاي خوبي داره ولي بدترين اخلاقش اينه كه نميذاره برم خونه مامانم يا استقلال داشته باشم هفته

اي يبار ميرم كه از لحظه ورود مياد تا بريم خونه

مون نميذاره اصن تنها باشم با مامانم در حالي كه هر روز صبح قبل سر كار ميره مادر شو سر ميزنه  و من هيچ حرفي ندارم  

يا نميذاره مامانم تو بچه داري كمكم كنه از بعد دهش همه كار خودم كردم 

تو بچه داري منم دخالت ميكنه شربتش رو دادي فلان روز بايد حموم ببري 

بخدا افسردگي دارم ميگيرم خستم كرده 

پدرم فوت شده ميخوام به داداشم بگم همسن سالن ميترسم حرف شون بشه 

خيلي خسته و درمونفاصله خونم با خونه مامانم با ماشين سه چهار دقيقه اس 

ناگفته نمونه برادرش هم همينه اينقدر اين رفتار ها رو كرد كلا پدر زنش باهاشون قطع رابطه كرد 

خدایا هم دوستام هم دشمنام هرچی برای من میخوان اول به خودشون بده ......

واى اين رفتارو منم خيلى بدم مياااااد

عاشق كه ميشى يعنى خدا لطفش رو بهت تموم كرده❤️ خدايا ببخشيد اگه بنده ى خوبى نبودم ميخوام بهترين باشم برات خودت دستم رو بگير ❤️ دوستت دارم خدا ❤️ RBA ❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باید دوتایی باهم مراجعه کنید به زوج درمانگر ببینن علت این حساسیتش چی میتونه باشه

سلام. هستی جون دیشب اومدی تو تا پیکم جواب دادی... الانشوهرم هنوز نیومپه خونه دیشب شیفتش بوده الان ساعت 8باید میومد زنگش زدم قطع کرد و پیام دادزندده ام. چیکارش کنم الان؟

اینجور مردها خیلی مسلط هستند و زن رو جزءاموالشون می‌دونن البته که خیلی سخته 

دخالتهاش درباره بچه عیب نداره ولی اینکه مادرتون کمک نکنه سخته!

حتما باید مادر شما جلوی چشم ایشون باشه ؟ 

نمیشه وقتی نیست مادرتون بیاد؟ 

ازین طرز بیانتونم خیلی خوشم اومد که میگید اخلاقای خوب زیاد داره! 

یعنی منطقی هستید و ازروی عصبانیت حرف نمیزنید 

راستش زیادم نباید آقایون رو جدی گرفت خیلیاشون کودک درونشون فعاله و قابل اعتماد نیستند پس شما که تازه زایمان کردی خیلی دقت نکن به حرفاش وبیشتر بخند 

درضمن سعی کن وقتی مادرت هست برادرتم بگی بیاد یه ابهت خاصی داره برادر بعد پدر منم مثل شمام

هزاران بار با لحن خوب گفتم غرور ندارم خواهش كردم ازش ولي بازم كار خودش ميكنه خستم كرده خدايي مگه منم چقدر كشش دارم 

اصلا به برادرتون نگید،درستش اینه که یه مدت چیزی نگید،که چرا نمیذاری برم و دلم تنگ شده برا خانواده م و...یه مدت باشوهرتون با هم برید و برگردین،کم کم درست میشه،شاید بخاطر مسئله ای چیزی رو خانواده تون حساس شدن.یا اینکه یه وقت چیزی گفتن که شوهرتون فکر کرده به نوعی اون حرفشون دخالت بوده.نگران نباشید برا خیلیا تو زندگی پیش میاد،فقط باید با درایت خودتون درستش کنید،از یه مشاور خوبم کمک بگیرین.✌😊

حرف زدن با مردها و اصرار و التماس یکی از بی فایده ترین کارهای دنیاست.

کاری که صلاح می دونی بکن

خودت زودتر برو خونه مامانت بهشم بگو...بگئ دارم میرم عصری شما هم بیا... کارهای دیگه رو خودت رو جدا کن. بهت تذکر میده خیلی آروم ومتین بگو همسرم خودم می دونم 

خودت خودت رو جدی بگیر تا اونم بفهمه با بچه شش ساله طرف نیست.خانمش یه زن عاقل و بالغ و بزرگساله که در کارهای جزیی اش نیازی نیست مداخله کنه

این طرز فکر که زن رو جزو اموال می دونن و توی هر خرده ریز زندگی دخالت میکنن اخلاق خوبی نیست

و خدا برای من کافیست.....
اصلا به برادرتون نگید،درستش اینه که یه مدت چیزی نگید،که چرا نمیذاری برم و دلم تنگ شده برا خانواده م ...

من هميشه باهاش ميرم اونجا 

اصلا به برادرتون نگید،درستش اینه که یه مدت چیزی نگید،که چرا نمیذاری برم و دلم تنگ شده برا خانواده م ...

من هميشه باهاش ميرم اونجا