2777
2789
عنوان

ایده ی خوب واسه رمان کی داره

| مشاهده متن کامل بحث + 4225 بازدید | 27 پست

اگه عاشقانه مینویسی لطفا بعد ازدواج رو بنویس و مشکلاتی که پیش میاد اکثر رمانها آخرش بهم رسیدنه و ازدواجه ولی کسی از بعدش نمینویسه

همین مشکلاتی که تو نی نی سایت پره،یکی باید اینا رو به دخترا نشون بده بدونن بعد ازدواج چجوریه زندگی

پ.ن:تبریک میگم بهت 2000 امین پستم رو تو تاپیکت گذاشتم :)

"من بسیار ثروتمند، بسیار، زیبا و بسیار غمگینم" ................................................................................................................ می توان همچون عروسک های کوکی بود/با دو چشم شیشه ای دنیای خود را دید/می توان در جعبه ای ماهوت/با تنی انباشته از کاه/سالها در لابلای تور و پولک خفت/می توان با هر فشار هرزه دستی/بی سبب فریاد کرد و گفت/"آه من بسیار خوشبختم"

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خواهشا فقط مثل رمانهای مودب پور ننویس

تو همه شون یه پسر پولدار عاشق یه دختر فقیر میشه

ته ش یا به هم نمیرسن و تو کف همدیگه میمونن

یا جفتشون میمیرن و عشقشون اسمونی میشه

عوقققققق

خیلی دوست دارم به همه عقاید احترام بذارم ولی پذیرش بعضی از اونها توهین به شعور خودم محسوب میشه!       (آنتونی هاپکینز)
سادگي و زيباييش

و بعد متوجه بشه اصلا هم ساده نیست   

راه و رسم مردن را در مجال زندگانی دنیا نیاموخته ایم. چه گرانبهاست در نظر پروردگار، مرگ پاکان؛ همچنان که چیزهای کمیاب گرانبها هستند. به شما راست میگویم، به راستی من در این جهان به امتیازی آمده ام که تا کنون به هیچ بشری داده نشده حتی به...  ،زیرا خدای ما انسان را نیافرید که در جهان او را باقی بگذارد بلکه او را آفریده است تا در بهشت بگذاردش. 🍀 jesus christ.  به نام قدرت مطلق، نيروى برتر، نيرويى كه قدرتت از شمال تا جنوب و از شرق تا غرب گسترده شده. Angel 

😂از دختر روستايي بدت ميادااا خخخخخخ

نه! اینطوری داستان جذاب میشه.

راه و رسم مردن را در مجال زندگانی دنیا نیاموخته ایم. چه گرانبهاست در نظر پروردگار، مرگ پاکان؛ همچنان که چیزهای کمیاب گرانبها هستند. به شما راست میگویم، به راستی من در این جهان به امتیازی آمده ام که تا کنون به هیچ بشری داده نشده حتی به...  ،زیرا خدای ما انسان را نیافرید که در جهان او را باقی بگذارد بلکه او را آفریده است تا در بهشت بگذاردش. 🍀 jesus christ.  به نام قدرت مطلق، نيروى برتر، نيرويى كه قدرتت از شمال تا جنوب و از شرق تا غرب گسترده شده. Angel 

به نظرت موضوعش خوبه؟

اگه حواشی که به کل داستان ربطی نداره نباشه، به نظرم بد نیست. شخصیت دختره هم باید خاص باشه. مثلا اینکه میگم ساده نیست منظورم اینه که مثلا شخصیتش این نباشه که عاشق شهر و پوله. این شخصیتا تکراریه.

عزیزم یه داستان پخته بنویس که حرف واسه گفتن داشته باشه یکی از معضلات اجتماعی رو در بر بگیره. مثلا این هزینه گزافی که مردم بابت ارایشگاه دادن رو می پردازن. یا لباس های فیکی که به اسم اصل پوله زیادی بابتش میدن. یا بد اخلاقی بی دلیل بعضی شوهرا تو غالب یه عشق و ازدواج معمولی که این مسائل درگیریشون میشه