2777
2789
نه کورتاژ نکن.بگو با قرص زیر زبونی و واژینال فقط .اگه ب خونریزی بیوفتی با اینا خیلیییی خوبه .بعدم چی ...

منم از عوارض کورتاژ میترسم..ولی دکتر اینو میگه..البته بگم دترش رودست نداره از قدیم مامانم پیشش میرفت وحتی خواهرم

چجوری طبیعی دفع شد؟بدون دارو؟پس چرا برامن میگن کور تاژ

بله بدون دارو ...به من یک دکتر گفت سریعا کورتاژ کن بعد دکتر دیگه رفتم گفت نیازی نیس ...اخر هفته ۱۱ مثل پریود شروع شد و یکم درد اومد سراغم دفع شد ..جفت هم دو روز بعدحمام گرم گرفتم دفع شد ازمایش بتا دوبار انجام دادم تا به منفی برسه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

به همه میگن کورتاژ .عزیزم بخاطر پولش😏

اخه این دیگه خودش کار نمیکنه فقط ویزیت..بخاطر سنش..خیلیم باخداست..ومیگه برو هرجا دوست داری..هیچ پولیم بهش نمیرسه..بعدشم همیشه پیزیتش نصف بقیه دکتراس

من با قرص و دارو گیاهی افتاد.خوب منم از کورتاژ میترسم بعدم میزنن دیواره رحمو نابود میکنن.اینجوری حداقل ۶ تا ۹ ماه جلوگیری باید داشته باشی.تصمیم با خودته.ولی بگو اول قرص و امتحان کنه برات .بعدم ب میل خودته ک کورتاژ میکنن.ولی اگه طب سنتی دارین تو شهرتون برو بهت دارو گیاهی میده راحت میوفته .فقط قرص و دارو گیاهی

مامان دوتا فندق هستم ❤❤
بله بدون دارو ...به من یک دکتر گفت سریعا کورتاژ کن بعد دکتر دیگه رفتم گفت نیازی نیس ...اخر هفته ۱۱ م ...

فقط خونریزی میشه یاچیز دیگه ای بجز خون میبینین؟

منم از عوارض کورتاژ میترسم..ولی دکتر اینو میگه..البته بگم دترش رودست نداره از قدیم مامانم پیشش میرفت ...

حتما کورتاژکن تا مبادا ذره ای ازش بمونه چون دوباره رشد میکنه خیلی مهم

خدایا همیشه هوامو داشته باش😍
اخه این دیگه خودش کار نمیکنه فقط ویزیت..بخاطر سنش..خیلیم باخداست..ومیگه برو هرجا دوست داری..هیچ پولی ...

تصمیم با خودته هر کاری میدونی درسته همونو انجام بده

مامان دوتا فندق هستم ❤❤
بله بدون دارو ...به من یک دکتر گفت سریعا کورتاژ کن بعد دکتر دیگه رفتم گفت نیازی نیس ...اخر هفته ۱۱ م ...

ببخسید شما ویارم داستی؟

آیا میدانید😍 سرعت پیشرفت علم در ایران ۱۱ برابر دنیا است۲-آیا مى‏دانید ایران تولیدکننده قایق پرنده رادارگریز با سرعت ۸۵۱ کیلومتر است؟۳-آیا مى‏دانید جمهورى اسلامى ایران دومین کشور دارنده تکنولوژى بیودیزل در جهان است؟۴-آیا مى‏دانید جمهورى اسلامى ایران هشتمین کشور تولیدکننده اورانیوم ۲۰ درصد در جهان است؟۵-آیا مى‏دانید ایران احداث‏ کننده بلندترین سد بتنى در جهان است۶-آیا مى‏دانید ایران سومین کشور تولیدکننده داروى بیمارى‏ ام اس در جهان است؟۷-آیا مى‏دانید جمهورى اسلامى ایران دومینکشور تولیدکننده هواپیماهاى استراتژیک خورشیدى در جهان است۸-آیا مى‏دانید ایران تنها تولیدکننده پرینتر سه بعدى میکروسکوپى در خاورمیانه است‏۹-آیا مى‏دانید ایران در میان پنج ارتش قوى جهان در حوزه سایبرى قرار دارد۱۰-آیا مى‏دانید جمهورى اسلامى ایران تنها تولیدکننده ایمپلنت چشمى در جهان است۱۱-آیا مى‏دانید ایران نخستین تولیدکننده پودر استخوان در جهان است.
بعدش دیگه خونریزی و لخته کوچیک کوچیک و تا چند روز .سونو میدی اگه بقایا نداشتی منتظر پریود احتمالا پر ...

سما ویارم داشتی؟ تهوع و استفراغ؟؟؟

آیا میدانید😍 سرعت پیشرفت علم در ایران ۱۱ برابر دنیا است۲-آیا مى‏دانید ایران تولیدکننده قایق پرنده رادارگریز با سرعت ۸۵۱ کیلومتر است؟۳-آیا مى‏دانید جمهورى اسلامى ایران دومین کشور دارنده تکنولوژى بیودیزل در جهان است؟۴-آیا مى‏دانید جمهورى اسلامى ایران هشتمین کشور تولیدکننده اورانیوم ۲۰ درصد در جهان است؟۵-آیا مى‏دانید ایران احداث‏ کننده بلندترین سد بتنى در جهان است۶-آیا مى‏دانید ایران سومین کشور تولیدکننده داروى بیمارى‏ ام اس در جهان است؟۷-آیا مى‏دانید جمهورى اسلامى ایران دومینکشور تولیدکننده هواپیماهاى استراتژیک خورشیدى در جهان است۸-آیا مى‏دانید ایران تنها تولیدکننده پرینتر سه بعدى میکروسکوپى در خاورمیانه است‏۹-آیا مى‏دانید ایران در میان پنج ارتش قوى جهان در حوزه سایبرى قرار دارد۱۰-آیا مى‏دانید جمهورى اسلامى ایران تنها تولیدکننده ایمپلنت چشمى در جهان است۱۱-آیا مى‏دانید ایران نخستین تولیدکننده پودر استخوان در جهان است.
بله همه علایم بارداری از لک لانه گژینی تا تهوع و خواب الودگی  و خستگی و درد سینه

خیلی ممنونم از جوابتون

توکل بخدا

منم ۳ شنبه تکلیفم معلوم میشه دعام کن😘