2777
2789
عنوان

اينقدر كه به خانواده شوهر.....

316 بازدید | 14 پست

چيزايي كه اينجا ميخونم خيلي برام عجيبه. منم دلم از مادرشوهرم پره اما هيچ وقت بي احترامي بهش نكردم. اونم به ظاهر مثلا خيلي دوسم داره. با همه دل پري كه دارم هيچ وقت نميتونم تصور كنم كه به خانواده همسرم بي احترامي و توهين كنم. حالا سؤالم اينه. خانمايي كه اينجان همش از خانواده شوهر مينالن شماها خودتون چطوري رفتار ميكنين. أيا احترامشونو نگه داشتين يا عروس بازي در اووردين؟ 😜 بعضي وقتها چيزايي تو تاپيكا ميخونم كه چطوري به پدر شوهر و مادر شوهر جواب دادن كه شاخ در ميارم. من ميگم اصلا اونا بيشعور و وحشي نهايتش اينه كه جوابشونو ديگه ادم نميده رفت و امد نميكنه ولي بعضيا اينجا يه جوابايي به خانواده شوهرشون ميدن كه من فقط ميمونم چطوري روشون ميشه اينطوري حرف بزنن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوست عزیز اگر منظورت منم

ببین من شرایطم فرق میکنه

از خانوادم دورم فعلا هم امکان مستقل شدن از خانواده شوهرمو ندارم

12 ساعت فاصله دارم با خانوادم حداقل کاری که مادرهمسرم میتونه درحقم بکنه اینه که احتراممو نگه داره من ازش نه محبت میخوام نه توجه

توقع یادیه که میگم حالا که 24 ساعته مجبورم پیشش باشم فقط باهام درست صحبت کنه؟

نه عزيزم من منظورم به شما نبود تو اون تاپيكي كه من از شما خوندم كه شما جواب بهش نداده بودي دلت خنك شده بود. 😁من اوناييرو ميگم كه توهين ميكنن . نميتونم مثال بزنم واسه اينكه ميترسم كسي به خودش بگيره. كلي دارم ميگم 

درضمن اگر درددلامو اینجا نگم مجبورم به خانوادم بگم که اونام فقط اذیت میشن

شوهرمم همه چیو میدونه اگر بگم فقط افسرده میشه چون نمیتونه ناراحتیمو ببینه به مادرشم نمیتونه حرفی بزنه

واسه همین تنها جای که میتونم خودمو تخلیه احساسی کنم اینجاست

اینم پیشنهاد خود دوستان نی نی سایتی بود

وگرنه منم خوشم نمیاد ازین خاله زنک بازیا

نه عزيزم من منظورم به شما نبود تو اون تاپيكي كه من از شما خوندم كه شما جواب بهش نداده بودي دلت خنك ش ...

بعدم دیدی که من فقط دلم خنک شد وگرنه بی احترامی نمیکنم 

اگرم بکنم حق دارم ولی هرچی باشه مادر کسیه که دوسش دارم

اين خوبه كه اينجا مطرح شه و بقيه پيشنهاداي سازنده بدن . ولي مثلا اوني كه ميگه خواهرشوهرم اينطوري گفت من اينطوري جواب دادم بقيه هم ميان تشويق ميكنن من اونارو درك نميكنم. به جاي اين كه راهنمايي كنن كه چطوري رفتار كنن كه خانواده شوهر و عروس بينشون كدورتي نباشه با چيزايي كه ياد ميدن همه چيو بدتر ميكنن 

من ازهمون روزاول که عروسشون شدم خیلی سنگین باهاشون حرف زدم وبرخوردکردم مثل مهمون میرم ومیام بعد۶سال خواهرشوهرام که ازم بزرگترن منو شما خطاب میکنن دوری و دوستی که باشه خیلی کمترکدورت پیش میاد