2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میگن بالای ۳۸ باشه خطرناکه عزیزم  با قطره استامینوفن و پاشویه میتونی تبشو بیاری پائین

مرسی عزیزم نمیدونم چرا یهو دیدم داغه الان اومده 37.1 مینرسم بخوابم 

خوبه ۳۷ ولی بیدار بمون نذار بره بالاتر

دیدی ۳۸شد فوری شیاف بذار زود میاد پایین

وقتی میام نی نی سایت پشمااام،کرک و پرم،برگام از تعجب میریزه🍃🍂🍂🍂🍃🍁🍂🍃🍂🤯😳یه چیزایی میشنوم و میبینم ک بعضی وقتا فک میکنم  که من از سیاره دیگه اومدم یا اینا از یه سیاره دیگه ای هستن😳🤯😲🤯😳🙄🤯🤯🤯

۳۷.۵ بالاتر رفت و با استامینوفن پایین نیومد ببرش بیمارستان! شیاف اثرش بیشتره اگه داری شیاف بذار!

🤰🏻من ريخته ام در رگ تو شیره ی جان/ هی چرخ بزن در من و دل را بتکان/ این هم نفسی، چه حس و حالی دارد/ در پیکر من دو قلب دارد ضربان💞
 مرسی عزیزم نمیدونم چرا یهو دیدم داغه الان اومده 37.1 مینرسم بخوابم 

یه تشت اب ولرم و نمک بریز دستمال یا حوله کوچیک و خیس کن بزار کف پاهاش و رو شکم و زیر بغلش 

قطره هم هر ۴ ساعت بهش بده وقتی قطره میدی سر ساعت نگران نباش تبش میاد پائین

دمای بدنش که اومد رو ۳۵ یا ۳۶ دیگه طبیعیه 

خوشحال میشم از پیج کیک و شیرینی های خونگیم 

پاشویه خطرناکه بدنشویه بهتره  منم الان بیداریم از ترس تب کردن بچمه تا وقت خوردن استا بیدارم

شما هم؟؟؟ بچم الان خوابه میترسم شوکه شه آروم دستمال مرطوب زو میزارم تو صورتش لباساشم کم کردم نمیدونم چرا تب کرده اخه مریض نیست میترسم نمیخوابم